Η ΝΑSA είναι έτοιμη να ανακοινώσει την ύπαρξη εξωγήινης ευφυούς ζωής, λένε οι Αnonymous

Η ΝΑSA είναι έτοιμη να ανακοινώσει την ύπαρξη εξωγήινης ευφυούς ζωής, λένε οι Αnonymous
Mark Stevenson/Stocktrek Images via Getty Images

Η ΝΑSA είναι έτοιμη να ανακοινώσει την ύπαρξη εξωγήινης...δηλώνουν σε βίντεο οι χακτιβιστές Anonymous

Οι Anonymous, η διεθνής ομάδα ακτιβιστών hackers που έχουν εξαπολύσει επιθέσεις από ιστοσελίδες του ISIS έως σε πολιτικά πρόσωπα όπως ο Ντόναλτν Τραμπ υποστηρίζουν πως σύντομα η NASA θα ανακοινώσει την ανακάλυψη ευφυούς εξωγήινης ζωής.

Η ανακοίνωση τους για την...επικείμενη όπως λένε ανακοίνωσή της NASA ήρθε μέσα από ένα ακόμη βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο, όπως άλλωστε συνηθίζουν απ' όταν ξεκίνησαν τη δράση τους.

Οι Anonymous επικαλούνται ανεπίσημες δηλώσεις του εκπροσώπου της NASA, και καθηγητή Thomas Zurbuchen, ο οποίος κατά τη διάρκεια συνάντησης της αμερικάνικης επιτροπής Επιστήμης, Διαστήματος και Τεχνολογίας φέρεται να ανέφερε ότι «ο πολιτισμός μας βρίσκεται προ των πυλών της ανακάλυψης απόδειξης για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής στο σύμπαν. Λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις διαφορετικές δραστηριότητες και αποστολές που εξερευνούν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, βρισκόμαστε λίγο πριν από μια από τις πιο προφανείς, χωρίς προηγούμενο, ανακαλύψεις στην ιστορία».

Σύμφωνα με τους Anonymous, ο καθηγητής επικαλέστηκε τις πρόσφατες ανακαλύψεις της NASA στον Εγκέλαδο, τον δορυφόρο του Κρόνου, όπου βρέθηκε υδρογόνο.

Επίσης στην ιστοσελίδα των Anonymous αναφέρεται πως «τα στοιχεία σίγουρα συνηγορούν στο ότι κάτι συμβαίνει στους ουρανούς από πάνω μας. Τα τεράστια κόστη των διαστημόπλοιων, που χρηματοδοτούνται από φόρους και «μαύρα ταμεία» καταδεικνύουν ότι υπάρχει κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που πιάνει το μάτι ή η γνώση του κοινού».

Τώρα εάν πρέπει να τους πιστέψουμε ή όχι είναι μια μεγάλη συζήτηση, αλλά σίγουρα μια τέτοια «αποκάλυψη» μπορεί να κοστίσει στο προφίλ των ακτιβιστών χακερς...

Πηγή: Independent

Δημοφιλή