Όταν τα ελάφια παίζουν ξύλο, μην μπείτε στη μέση. Σκληρή μάχη με δυνατά χαστούκια μέχρι τελικής επικράτησης

Όταν τα ελάφια παίζουν ξύλο, μην μπείτε στη μέση. Σκληρή μάχη με δυνατά χαστούκια μέχρι τελικής επικράτησης
facebook/Tennessee Wildlife Resources Agency

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πως τα αξιαγάπητα στους ανθρώπους ζώα όπως τα ελαφάκια θα μπορούσαν να πιαστούν «στα χέρια» με τόσο μένος και να παλεύουν για ώρες. Κι όμως γίνεται και ένα βίντεο που τράβηξαν οι Amy and Bubba Spencer στην επαρχία Hardeman του Τενεσί είναι η απόδειξη.

O τίτλος του βίντεο είναι “Battle of the Bambis” και σε αυτό βλέπουμε δύο ελάφια να στέκονται στα δύο πίσω του πόδια – και μάλιστα για αρκετή ώρα- και να ανταλλάσσουν...χαστούκια με τα μπροστινά σε μια μάχη επικράτησης του δυνατότερου.

Αν και σε εμάς μοιάζει κάπως περίεργο αλλά οι υπάλληλοι του κέντρου άγριας ζωής εξηγούν πως αυτό συμβαίνει επειδή τα κέρατα των δύο ελαφιών είναι στο στάδιο της ανάπτυξης και είναι πολύ ευαίσθητα αυτή την περίοδο.

Μάλιστα ακόμη και εάν σε εμάς αυτό ο...καυγάς δεν μοιάζει και πολύ επώδυνος για τους συμμετέχοντες, οι ειδικοί αναφέρουν πως πρόκειται για μια πολύ σκληρή αντιπαράθεση. Οι οπλές των ελαφιών είναι εξαιρετικά αιχμηρές κ αι μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη εάν χτυπήσουν το ελάφι στο σωστό – ή στο λάθος- σημείο.

Το βίντεο από τη στιγμή που ανέβηκε στο διαδίκτυο έχει κερδίσει το...ενδιαφέρον των χρηστών και φυσικά έχει γίνει viral και έχει εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις.

Δημοφιλή