Ταξίδι στα Εμιράτα για την πώληση του Μπεργκ

Ταξίδι στα Εμιράτα για την πώληση του Μπεργκ
Eurokinissi

Στην τελική ευθεία της μπαίνει η πώληση του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αϊν, καθώς ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος και ο δικηγόρος της ΠΑΕ, 'Αλκης Παπαντωνίου πάνε αύριο στα ΗΑΕ για να κλείσουν τη συμφωνία με την αραβική ομάδα.

Απόφαση των διοικούντων την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν να "κλείσει" κατά τη διάρκεια της εβδομάδας η υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ και επιταχύνουν τις διαδικασίες με το αυριανό (Τρίτη, 27/6) ταξίδι στα Εμιράτα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Αλ Αϊν.

Ελλείψει τεχνικού διευθυντή προς το παρόν, στα Εμιράτα θα ταξιδέψουν αύριο ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αγησίλαος Τουμαζάτος και ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Άλκης Παπαντωνίου. Αμφότεροι θα επιληφθούν των συμβολαίων και των τραπεζικών εγγυήσεων. Η αποστολή γίνεται με σκοπό να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες με την πλευρά της αραβικής ομάδας. Αν προκύψουν απρόοπτα και επιστρέψουν χωρίς να έχουν δώσει οριστικά τα χέρια, η υπόθεση περιπλέκεται και πάλι. Το ποσό στο οποίο έχει επιτευχθεί συμφωνία και ο τρόπος καταβολής του παραμένουν άγνωστα στοιχεία προς το παρόν. Ομως σε κάθε περίπτωση τα χρήματα από την πώληση του Σουηδού φορ θα βοηθήσουν τους Πράσινους να "κινηθούν" στο μεταγραφικό πεδίο.

Βάσει αυτής της αποστολής, αύριο αποκλείεται η ολοκλήρωση κάθε άλλης μεταγραφικής υπόθεσης στον Παναθηναϊκό. Ενδέχεται να προκύψουν μόνο λύσεις συμβολαίων. Το θέμα του Όμρι Άλτμαν μετατίθεται για Πέμπτη - Παρασκευή (ακόμη δεν έχουν δοθεί οι 150.000 ευρώ στην Χάποελ), ενώ stand by είναι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μόλις αποδεσμευτεί ο Τελάντερ και καταρτίζεται η λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Μπεργκ. Στασιμότητα επικρατεί στο θέμα του τεχνικού διευθυντή, σε μια από κάθε άποψη δύσκολη έρευνα αγοράς, παρά την υποψηφιότητα του Νίκου Νταμπίζα.

Πηγή: sport24.gr

Δημοφιλή