Αυτός ο γιατρός έβαλε αγγελία για να βρει σπίτι, αλλά κατέληξε με πολλές προτάσεις γάμου

Αυτός ο γιατρός έβαλε αγγελία για να βρει σπίτι, αλλά κατέληξε με πολλές προτάσεις γάμου
Instagram/ rehanmunir

Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τον Rehan Munir, τον 26χρονο φοιτητή ιατρικής από το Πακιστάν που τυχαίνει να είναι και μοντέλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Munir άρχισε να ψάχνει ένα επιπλωμένο δωμάτιο για να νοικιάσει στη Νέα Υόρκη και έγραψε σε μία σελίδα στο Facebook λίγα λόγια για τον εαυτό του, βάζοντας και ορισμένες φωτογραφίες του, ώστε να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη εικόνα για τον εαυτό του.

Ως απάντηση, ο Munir έλαβε πάρα πολλά κοπλιμέντα για την εμφάνισή του, ακόμα και προτάσεις γάμου (και πολύ λιγότερες πραγματικές προτάσεις για να νοικιάσει δωμάτιο), με αποτέλεσμα η αγγελία του να γίνει viral.

«Ήταν πολύ έντονο. Το έγραψα και την επόμενη ημέρα ξύπνησα και η ανάρτησή μου είχε κατακλυστεί με μηνύματα και έφτασε μέχρι διάφορα τοπικά ή διεθνή blogs. Το βρήκα πολύ αστείο. Το διαδίκτυο είναι πραγματικά ένα απρόβλεπτο μέρος», είπε στην HuffPost.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο 26χρονος γιατρός απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας, αφού έχει συμμετάσχει και σε τηλεοπτική διαφήμιση.

Όπως είπε ο ίδιος στην αμερικάνικη έκδοση της HuffPost, προσπαθεί να αποκτήσει όσο περισσότερη εμπειρία μπορεί στην ιατρική και ψάχνει ένα δωμάτιο για να μείνει, κάτι που τον έχει δυσκολέψει αρκετά.

Σε περίπτωση πάντως που αναρωτιέστε, ο Munir δεν έχει σχέση αυτή την στιγμή και έχει επικεντρωθεί στην καριέρα του.

That medical school life 🤓 #suit #bowtie #tb #medschool #aku #karachi

A post shared by Rehan Munir (@rehanmunir) on