Επίθεση Κικίλια στην κυβέρνηση για τα σκουπίδια. «Κοροϊδεύουν τους πάντες...δεν τους πιστεύει κανείς»

Επίθεση Κικίλια στην κυβέρνηση για τα σκουπίδια. «Κοροϊδεύουν τους πάντες...δεν τους πιστεύει κανείς»
sooc

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή το θέμα των σκουπιδιών. Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βασίλης Κικίλιας τόνισε πως οι πολίτες υποφέρουν από τη χαοτική κατάσταση με τους τόνους σκουπιδιών που απειλούν τη δημόσια υγεία.

«Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν τεράστιες ευθύνες. Κοροϊδεύουν τους πάντες, προσπαθώντας να μετακυλήσουν λίγους μήνες παρακάτω το πρόβλημα. Γι' αυτό δεν τους πιστεύει, πλέον, κανείς» δήλωσε επιρρίπτοντας ιδιαίτερες ευθύνες στον κ. Σκουρλέτη για τον οποίο είπε πως «διαστρεβλώνει με ωμό τρόπο την πραγματικότητα και συμπεριφέρεται ως πολιτικός απατεώνας».

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια η ΝΔ έχει προτείνει συγκεκριμένη λύση συνολικά, για το οξυμένο πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμμάτων, κάλεσε μάλιστα τους εργαζομένους να γυρίσουν στη δουλειά τους, γιατί προέχει η υγεία και η ασφάλεια του λαού. «Η κυβέρνηση ας βρει τη στοιχειώδη δύναμη να κάνει αυτά που πρέπει για να λυθεί άμεσα το τεράστιο πρόβλημα» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή