Ποινικό παρελθόν είχε η γυναίκα που κρατήθηκε όμηρος στο Μεταξουργείο

Ποινικό παρελθόν είχε η γυναίκα που κρατήθηκε όμηρος στο Μεταξουργείο
Eurokinissi

Ποινικό παρελθόν είχε η σύζυγος του 34χρονου Αλβανού, ο οποίος ταμπουρώθηκε την Παρασκευή σε διαμέρισμα στο Μεταξουργείο κρατώντας όμηρο τη γυναίκα του.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, σε βάρος της ομήρου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κλοπές και ληστείες.

Ο άντρας της, ένας 34χρονος από την Αλβανία, σε κατάσταση μέθης την είχε κρατήσει όμηρο έχοντας στα χέρια ένα όπλο (zastava) με σφαίρα στη θαλάμη, προκειμένου να μην συλληφθεί από τους αστυνομικούς που τον καταδίωξαν.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 23 Ιουνίου, στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Αχιλλέως, στο Μεταξουργείο. Αρχικά σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ του 34χρονου και τεσσάρων αλλοδαπών σε κρεπερί κάτω από την πολυκατοικία που διέμενε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που πήγαν εκεί αντιλήφθηκαν τον 34χρονο να έχει εξέλθει από πολυκατοικία και να απειλεί με πιστόλι, ενώ στη συνέχεια μπήκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας όπου διέμενε με την 30χρονη σύντροφό του. Μετά από δύο ώρες, σε εμφανή κατάσταση μέθης, παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Εντός του διαμερίσματος βρέθηκε η 30χρονη και μετά από έρευνα βρέθηκε στο φωταγωγό της πολυκατοικίας ένα πιστόλι με σφαίρα στη θαλάμη. Στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκε πλαστό Δελτίο Αιτούντος Διεθνή Προστασία. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δημοφιλή