Η Serena Williams είναι σχεδόν γυμνή, έγκυος και πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο εξώφυλλο του Vanity Fair

Η Serena Williams είναι σχεδόν γυμνή, έγκυος και πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο εξώφυλλο του Vanity Fair

Την πρώτη φορά που είδαμε τη φουσκωμένη κοιλιά της εγκυμονούσας Serena Williams, ήταν σε μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο λογαριασμό της στο Snapchat τον Απρίλιο. Τώρα, ωστόσο, έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε αυτή την υπέροχη γυναίκα σε όλο της το μητρικό (και όχι μόνο) μεγαλείο, στο νέο εξώφυλλο του Vanity Fair.

Εκεί η πρωταθλήτρια του τένις εμφανίζεται topless, φορώντας μόνο ένα εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος και μια διακριτική αλυσίδα σώματος, σε μια πόζα που δεν σου επιτρέπει να κάνεις πολλά περισσότερα από το να κάθεσαι και να τη θαυμάζεις. Η Williams, αδιαμφισβήτητα η σπουδαιότερη τενίστρια όλων των εποχών, κοσμεί το εξώφυλλο δείχνοντας πιο δυνατή, αποφασισμένη και όμορφη από ποτέ. Τη φωτογράφηση έχει αναλάβει, φυσικά, η Annie Leibovitz.

Το κεντρικό θέμα του περιοδικού που συνοδεύει το εξώφυλλο, γραμμένο από τον Buzz Bissinger, ρίχνει φως στην ιστορία αγάπης της Williams με τον αρραβωνιαστικό της και ιδρυτή του Reddit, Alexis Ohanian, περιγράφοντας λεπτομερώς πώς γνωρίστηκαν (στη Ρώμη, κατά τη διάρκεια του πρωινού, όταν έκατσε δίπλα της στο τραπέζι, απρόσκλητος), τον αριθμό των τεστ εγκυμοσύνης που έκανε για να είναι σίγουρη (έξι) και το τρωκτικό (!) που παίζει μεγάλο ρόλο στη σχέση τους.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ιστορία αγάπης του ζεύγους στο Vanity Fair.