Με 1,84 εκατομμύρια ευρώ έκλεισε ο Μπεργκ, χαμός προτάσεων!

Με 1,84 εκατομμύρια ευρώ έκλεισε ο Μπεργκ, χαμός προτάσεων!
Eurokinissi

Tι κι αν είναι τοις πάσι γνωστά τα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού και οι δυσκολίες στον τομέα της ρευστότητας, οι οποίες έχουν πιστοποιηθεί κατά διαστήματα με τις προσφυγές των Ταυλαρίδη, Εσιέν, Μπεργκ και Χουλτ, αλλά και με τις δεδομένες οφειλές σε παίκτες και εργαζόμενους;

Η μεγάλη ανάγκη του Τριφυλλιού για επιθετικούς, μετά το τέλος της καριέρας των Λέτο, Μπεργκ, Κλωναρίδη με την πράσινη φανέλα, έχει... τρελάνει τα μανατζερικά γραφεία! Το τηλέφωνο στελεχών της ΠΑΕ και του Μαρίνου Ουζουνίδη φορτώνεται από κλήσεις για προτάσεις επιθετικών, καθώς οι Πράσινοι αναζητούν – αν κλείσει ο Άλτμαν- τουλάχιστον άλλους δύο.

Ο... χαμός, βεβαίως, γίνεται για τον βασικό σέντερ φορ. Για τον διάδοχο του Μπεργκ. Με προτάσεις και από την Σκανδιναβία και από την Ιβηρική και από την αγορά των Βαλκανίων. Αν δε, συνυπολογιστεί ότι σε αρκετά media έχει αναφερθεί ότι ο Ουζουνίδης στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Γιάννη Αλαφούζο εξασφάλισε μπάτζετ ύψους τουλάχιστον 500.000 – 600.000 ευρώ για το συμβόλαιο του αντικαταστάτη του Σουηδού (που έπαιρνε 1,1 εκατ. Ευρώ ετησίως), αντιλαμβανόμαστε ότι στους χαλεπούς για το ελληνικό ποδόσφαιρο (και όχι μόνο...) καιρούς, το ποσό διόλου ευκαταφρόνητο είναι στην μανατζερική πιάτσα.

Όσο για την πώληση του Σουηδού φορ; Πιστοποιείται πλέον – εκτός από την σουηδική πλευρά την οποία ανέφερε χθες η Live Sport – και από τους Άραβες, ότι η Αλ Αϊν έδωσε συνολικά 2,45 εκατομμύρια ευρώ και ότι το ποσό που αντιστοιχεί στον Παναθηναϊκό είναι μόλις 1,84 εκατ. ευρώ. Εξ' αυτών, το 1 εκατομμύριο ευρώ αναμένεται να καταβληθεί στους Πράσινους εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου και μέρος του σίγουρα θα καταβληθεί και για προκαταβολές μεταγραφών, αλλά ίσως και για ορισμένες αποδεσμεύσεις.

Μιλάμε, βεβαίως, για πολύ μικρό ποσό συγκριτικά με τα περίπου 5 εκατ. Ευρώ της ρήτρας, αλλά για το “Berg-gate” του Παναθηναϊκού και το πώς έφτασε το Τριφύλλι σ' αυτό το σημείο την αλήθεια δεν την γνωρίζουμε. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον αποκαλυφθεί τι έχει συμβεί για να χάσουν οι Πράσινοι τουλάχιστον 3,2 εκατ. Ευρώ...

ΠΗΓΗ: SPORTS24

Δημοφιλή