Μίνιμουμ δύο μεταγραφές έως το Βέλγιο και ο... Ντα Κόστα!

Μίνιμουμ δύο μεταγραφές έως το Βέλγιο και ο... Ντα Κόστα!
Contra

Οι περιπτώσεις που παλεύει ο Ολυμπιακός είναι γνωστές και ο Μπέσνικ Χάσι ελπίζει ότι ειδικά τους Οφόε και Καρσελά θα τους έχει στο Γκενκ. Ποιος ο πιθανότερος προορισμός για τον Ντα Κόστα.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι περιπτώσεις των Οφόε και Καρσελά, με τους “ερυθρόλευκους” - σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Πολωνία – να έχουν ανεβάσει την προσφορά τους προς την Λέγκια Βαρσοβίας.

Όσο για τον Καρσελά, η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι θα βρεθεί η “χρυσή τομή” με την Γρανάδα και τη ρήτρα των 2,5εκ. ευρώ. Ότι στο τέλος θα την ρίξει ο Ολυμπιακός και ο Μαροκινός θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα, μιας και ο παίκτης είναι σύμφωνος με το συμβόλαιο που του έχει προταθεί (σ.σ. θα είναι τριετές).

Το ότι έχει καθυστερήσει ο Ολυμπιακός να κλείσει ορισμένες σημαντικές μεταγραφικές του υποθέσεις, είναι κάτι που δεν χωράει αμφιβολία. Από την άλλη όμως, και ο ίδιος ο Μπέσνικ Χάσι είχε πει ότι “καλύτερα να πάρουν λίγες μέρες παραπάνω η πραγματοποίηση κάποιων μεταγραφών, από το να κάνουμε βιαστικές κινήσεις και λάθη”.

Αυτή τη στιγμή οι “ερυθρόλευκοι” τρέχουν για να κλείσουν μίνιμουμ δύο μεταγραφές εώς τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, έτσι ώστε να μπουν στο αεροπλάνο για το Βέλγιο και να δώσουν το “παρών” από το ξεκίνημα του β' σταδίου προετοιμασίας στο Γκενκ. Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Οφόε και Καρσελά έχουν σοβαρές πιθανότητες να τελειώσουν εώς την Δευτέρα (3/7).

Σχετικά με τον Εμενίκε, παρά τα όσα υποστηρίζουν στην Τουρκία ότι ο παίκτης έχει χαθεί για τον Ολυμπιακό, στον Πειραιά παλεύουν την περίπτωσή του μέχρι εκεί που δεν πάει. Και μάλιστα, καταλαβαίνουν ότι έχουν σοβαρές πιθανότητες να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα. Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε όμως, ο Χάσι περιμένει ότι οι Οφόε και Καρσελά θα είναι από την πρώτη μέρα του β' σταδίου προετοιμασίας στο Βέλγιο. Οι συζητήσεις με Λέγκια και Γρανάδα αντίστοιχα είναι σε πολύ καλό δρόμο...

ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ Ο ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ

Ο Ντα Κόστα έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση της επόμενης ποδοσφαιρικής του στέγης. Η Τουρκία φάνταζε μέχρι πρότινος ως ο πιθανότερος προορισμός του, με τις Μπούρσασπορ και Σίβασπορ να εξετάζουν εδώ και πολύ καιρό την περίπτωσή του.

Ο Μαροκινός όμως σαν να φαίνεται ότι κάτι έχει βρει από άλλο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα από την... Championship! Όχι, δεν είναι η Νότιγχαμ, αλλά κάτι άλλο φαίνεται να έχει βρει από την Αγγλία ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού που η αλήθεια είναι δεν ενθουσίασε με τις εμφανίσεις του τα δύο χρόνια που φόρεσε τα ερυθρόλευκα.

Πηγή: Contra.gr

Δημοφιλή