Αν δεν έχετε δει την Adele live μέχρι σήμερα, μπορεί να μην την δείτε και ποτέ

Αν δεν έχετε δει την Adele live μέχρι σήμερα, μπορεί να μην την δείτε και ποτέ
Adele sings
Lucy Nicholson / Reuters
Adele sings

Αν έχετε εισιτήρια για τη συναυλία της Adele στο Wembley, είστε τυχεροί γιατί μπορεί να είναι μία από τις τελευταίες συναυλίες που κάνει η τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Adele έγραψε ένα σημείωμα στο οποίο αναφέρει ότι μπορεί να μην ξανακάνει περιοδεία ξανά.

Συγκεκριμένα, στο σημείωμα η τραγουδίστρια θυμάται πως είναι να είσαι σε περιοδεία για 15 μήνες και να ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο. Για κάποιους μπορεί να ακούγεται συναρπαστικό, αλλά για την ίδια δεν είναι, αφού όπως αναφέρει «σιχαίνομαι τις περιοδείες».

«Αυτό ήταν, μετά από 15 μήνες στο δρόμο και 18 μήνες κυκλοφορίας του "25" φτάσαμε στο τέλος. Κάναμε περιοδεία σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Αμερική και τέλος πήγα στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Η περιοδεία είναι ένα περίεργο πράγμα που δεν μου ταιριάζει ιδιαιτέρως. Είμαι πραγματικά σπιτόγατος και απολαμβάνω τόσο πολύ τα μικρά πράγματα. Επιπλέον, είμαι συγκλονισμένη και έχω μία τρομακτική εμπειρία από τις περιοδείες. Μέχρι τώρα έκανα 119 εμφανίσεις και με αυτές τις τελευταίες τέσσερις θα φτάσω τις 123, ένιωσα την απόλυτη συγκίνηση και ευχαρίστηση. Έκανα αυτήν την περιοδεία μόνο για σας και ελπίζω να σας άγγιξε με τον τρόπο που άγγιξαν εμένα μερικοί από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες. Ήθελα οι τελευταίες μου εμφανίσεις να γίνουν στο Λονδίνο γιατί δεν ξέρω εάν θα ξανακάνω περιοδεία και έτσι θέλω η τελευταία φορά να είναι στην πατρίδα μου. Σας ευχαριστώ που ήρθατε, για όλη σας την αγάπη και την καλοσύνη. Θα τα θυμάμαι όλα αυτά για το υπόλοιπο της ζωής μου. Σας αγαπάω. Καληνύχτα για τώρα.»

Η Adele έχει ακόμα τρεις εμφανίσεις να κάνει στο Wembley, οπότε περιμένουμε αν θα κάνει η ίδια κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Σε κάθε περίπτωση, αν αποφασίσει να μην ξανακάνει περιοδεία, θα είναι μεγάλο πλήγμα για το κοινό της.