Οι σταρ του Game of Thrones όπως δεν τους έχετε ξαναδεί, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά εξώφυλλα του Time

Οι σταρ του Game of Thrones όπως δεν τους έχετε ξαναδεί, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά εξώφυλλα του Time

Είμαστε μόλις 17 μέρες μακριά από την πρεμιέρα της έβδομης σεζόν του «Game of Thrones» (16/7) και το περιοδικό Time αποφάσισε να μας προετοιμάσει για τα καλά με ένα φαντασμαγορικό εξώφυλλο αφιερωμένο στη σειρά, το οποίο συνοδεύεται από ένα άκρως χορταστικό κεντρικό θέμα με συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές και τους δημιουργούς και ιστορίες από τα παρασκήνια.

Το νέο τεύχος του Time, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα, Παρασκευή 30/6, έχει στο εξώφυλλό του τους Kit Harrington (Jon Snow), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Peter Dinklage (Tyrion Lannister) και Lena Heady (Cersei Lannister), ενώ στο κεντρικό θέμα στο εσωτερικό του περιοδικού εμφανίζονται και τα υπέροχα πορτρέτα των Maisie Williams (Arya Stark) και Sophie Turner (Sansa Stark).

Την πολύχρωμη, πολυτελή φωτογράφηση ανέλαβε ο Miles Aldridge, πηγαίνοντας κόντρα στο σκοτεινό, κλειστοφοβικό και δυσοίωνο κλίμα της σειράς και παρουσιάζοντας μια εντελώς pop εκδοχή των χαρακτήρων, αλλά διατηρώντας ταυτόχρονα μια αίσθηση κυνισμού και, φυσικά, δράματος.

Ο Aldridge άντλησε έμπνευση από τα έργα αναγεννησιακών καλλτιεχνών του Βορρά, όπως ο Albrecht Dürer και ο Lucas Cranach. «Οι εικόνες τους ήταν συναρπαστικές εξαιτίας της παρανοϊκής προσοχής που έδιναν στη λεπτομέρεια», λέει ο φωτογράφος στο Time.

Δείτε μερικές από τις συγκλονιστικές φωτογραφίες του Aldridge για το Time παρακάτω. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το αφιέρωμα του περιοδικού στο Game of Thrones εδώ.