Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού παρακαλάει να γυρίσει!

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού παρακαλάει να γυρίσει!
Contra.gr

Δυο μόλις χρόνια μετά την αποχώρηση του από την Νιούκαστλ, ο Μεχντί Αμπέντ έδωσε συνέντευξη -ελάτε να με πάρετε- σε γαλλική ιστοσελίδα, κάνοντας γνωστό πως θέλει να επιστρέψει σε γνώριμα... λημέρια.

Το καλοκαίρι του 2013 ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός μπήκε στη ζωή των φίλων του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά, με τους πράσινους να ανακοινώνουν τον δανεισμό του από την Νιούκαστλ. Στην Ελλάδα είχε εξαιρετική παρουσία και γι' αυτό επέμεινε να γυρίσει στην Αγγλία για να δείξει την αξία του.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά και οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" έκαναν την υπέρβαση το καλοκαίρι του 2015, αγοράζοντας τα δικαιώματα έναντι του ποσού των 500.000€.

Ο Αμπέντ, όμως, ήταν σκιά του καλού του εαυτού στο δεύτερο του πέρασμα από τον Παναθηναϊκό και πραγματοποιώντας απογοητευτικές εμφανίσεις, ανάγκασε τους πράσινους να τον δώσουν στην Ντιζόν το 2016 για 250.000€, ενώ κράτησαν το 20%!

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΞΑΝΑ!

Στα 24 του χρόνια ο Αμπέντ έκανε καλό πρωτάθλημα στην Γαλλία μετρώντας 28 εμφανίσεις με 3 γκολ και 2 ασίστ, όμως δεν ξεχνάει την αγαπημένη του Νιούκαστλ. Μάλιστα έδωσε συνέντευξη... -ελάτε να με πάρετε- σε γαλλικά ΜΜΕ!

"Δεν το κρύβω πως η Νιούκαστλ είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Σημαίνει πολλά για εμένα οπότε γιατί όχι; Θα ήθελα να επιστρέψω, αλλά δεν έχουμε κάποια επαφή αυτή τη στιγμή. Ίσως να με παρακολουθούν και αυτό θα ήταν τιμή για εμένα γιατί είναι φανταστικός σύλλογος.

Δεν κλείνω την πόρτα σε καμία περίπτωση", είπε ο 24χρονος άσος και στην Αγγλία κάνουν λόγο πως ουσιαστικά... παρακαλάει να γυρίσει.

Δημοφιλή