ΗΠΑ: Γυναίκα κατηγορείται πως μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον άνδρα της και 4 από τα παιδιά τους

Δημοσιεύθηκε: Ενημερώθηκε:
POLICE GEORGIA
JEWEL SAMAD via Getty Images
Εκτύπωση

Πέντε κατηγορίες για φόνο απαγγέλθηκαν την Πέμπτη σε βάρος γυναίκας από τη Τζώρτζια των ΗΠΑ, για την οποία η αστυνομία θεωρεί πως μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύζυγο και τέσσερα από τα παιδιά τους, ενώ ένα πέμπτο υπέστη σοβαρά τραύματα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα των New York Times, η Ίζαμπελ Μαρτίνεζ, 33 ετών, εντοπίστηκε μαζί με τα πτώματα των μελών της οικογένειάς της μέσα σε ένα σπίτι στο Λόγκανβιλ, περίπου 35 μίλια ανατολικά της Ατλάντα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Πέρα από τις πέντε κατηγορίες για φόνο, η Μαρτίνεζ αντιμετωπίζει και πέντε κατηγορίες για φόνο με άμεσο δόλο και έξι για επίθεση που προκαλεί σοβαρές σωματικές βλάβες. Κρατείται χωρίς εγγύηση, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, ενώ με την υπόθεση ασχολείται και η αρμόδια υπηρεσίας μετανάστευσης.

Οι αρχές δεν έδωσαν πληροφορίες σχετικά με το πιθανό κίνητρο, αν και οι γείτονες είπαν στο The Atlanta Journal-Constitution πως ο πατέρας της είχε πεθάνει πρόσφατα.

Τα θύματα είναι ο 33χρονος Μάρτιν Ρομέρο, η 10χρονη Ισαμπέλα Μαρτίνεζ, η επτάχρονη Ντακότα Ρομέρο, ο Ντίλαν Ρομέρο, 4 χρονών, και ο Άξελ Ρομέρο, 2 χρονών.