"ΠΑΟ για Μάξι Λόπες" λένε οι Ιταλοί!

"ΠΑΟ για Μάξι Λόπες" λένε οι Ιταλοί!
Contra

Οι πληροφορίες των ρεπόρτερ της Τορίνο για τον 33χρονο Αργεντινό επιθετικό ο οποίος αποχωρεί απ’ τη «γκρανάτα» και προτάθηκε στο «τριφύλλι», μέσω ελληνικού «συνδέσμου». Ποιο είναι το κασέ του και πότε αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του βασικού στράικερ για τους «πράσινους».

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός φουλάρει τις… μηχανές του για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Λουτσιάνο Νέβες μέσα στα επόμενα 24ωρα και «τρέχει» παράλληλα τις υποθέσεις των wingers (Καμπέσας και όχι μόνο), οι πληροφορίες απ’ την Ιταλία φέρνουν στο προσκήνιο ακόμη μία περίπτωση «πρώτης γραμμής». Όχι για τα άκρα, αλλά για την κορυφή της «πράσινης» επίθεσης, εκεί όπου το όνομα του Νο1 υποψηφίου (του επιθετικού που είναι ένα «κλικ» πιο μπροστά απ’ τον Σέρβο Στόιλκοβιτς και τον Τούρκο Ερντίντς), παραμένει επί του παρόντος «επτασφράγιστο» μυστικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι Ιταλοί ρεπόρτερ, εδώ κι αρκετές ημέρες έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, ο 33χρονος Αργεντινός επιθετικός (με ιταλικό διαβατήριο) Μάξι Λόπες!

Ο άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα και της Μϊλαν, είναι υπ’ ατμόν απ’ την Τορίνο (εξ’ ου και οι μόλις 18 συμμετοχές του την περσινή σεζόν, με απολογισμό 3 γκολ), διότι βρίσκεται εδώ και πολλούς μήνες σε ανοικτή κόντρα με τον προπονητή του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Ο Λόπες δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2018, ωστόσο η Τορίνο του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον υπολογίζει κι έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες ανά την Ευρώπη, με το κασέ του να κυμαίνεται (σε καθαρές απολαβές) λίγο πιο κάτω από το 1 εκατ. ευρώ. Ποσό που ωστόσο -εφόσον ισχύει ή επιβεβαιωθεί το «πράσινο» ενδιαφέρον- θα πρέπει να ρίξει αρκετά, για να υπάρξει «βάση» συζήτησης με τον Παναθηναϊκό.

Οι ίδιες πηγές των Ιταλών δημοσιογράφων, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Τορίνο, αναφέρουν πως ο Λόπες έχει προταθεί σε ισπανικές ομάδες β’ ταχύτητας, αλλά και στον Παναθηναϊκό (μέσω ελληνικού «συνδέσμου»), ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο απ’ την έως τώρα πληροφόρησή τους, εάν το θέμα έχει προχωρήσει στο επόμενο… στάδιο ή είναι απλώς ένα απ’ τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του Παναθηναϊκού.

Η ουσία πάντως, είναι πως οι «πράσινοι» κινούνται «αθόρυβα» εδώ και αρκετές ημέρες (παράλληλα με τις υποθέσεις του Λουτσιάνο Νέβες και των ακραίων επιθετικών) και για το θέμα του βασικού στράικερ και δεν αποκλείεται έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Με το όνομα του Μάξι Λόπες να προστίθεται απ’ την Ιταλία, δίπλα στις περιπτώσεις των Στόιλκοβιτς και Ερντίντς, με τους υποψήφιους βασικούς στράικερ του Παναθηναϊκού…

Πηγή:Contra.gr

Δημοφιλή