Οι 11 ομορφότερες παραθαλάσσιες πόλεις στον κόσμο, για ονειρεμένες (και ήσυχες) διακοπές

Οι 11 ομορφότερες παραθαλάσσιες πόλεις στον κόσμο, για ονειρεμένες (και ήσυχες) διακοπές

Λίγες εμπειρίες στη ζωή μπορούν να συναγωνιστούν τη χαρά του ταξιδιού σε μια πανέμορφη παραθαλάσσια περιοχή. Με την άφθονη λιακάδα, τον ανοιχτό ωκεανό και τους φιλόξενους κατοίκους, οι ξεκούραστες, απολαυστικές διακοπές είναι δεδομένες. Εκτός, βέβαια, αν μιλάμε για περιοχές που συγκεντρώνουν πλήθη τουριστών, που ψάχνουν ακριβώς το ίδιο με εσάς: τα καλύτερα ξενοδοχεία, πολλές επιλογές για φαγητό και άνετα σημεία στην παραλία για να απολαύσουν το μπάνιο τους χωρίς να στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλο.

Αυτό όμως δεν χρειάζεται να γίνει απαραίτητα εμπόδιο στις διακοπές των ονείρων σας. Από μικροσκοπικά νησιά δίπλα στις ακτές της Ταϊλάνδης μέχρι φαινομενικά ξεχασμένες πόλεις στον Ειρηνικό Ωκεανό, το Architectural Digest κατέληξε έπειτα από έρευνα σε 11 μικρές παραλιακές πόλεις σε όλο τον κόσμο, οι οποίες αποτελούν τον ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό για όσους θέλουν να απολαύσουν πραγματικά τις διακοπές τους, χωρίς ορδές κόσμου γύρω τους.

Για την ακρίβεια, οι έντεκα αυτές τοποθεσίες είναι τόσο ειδυλλιακά γραφικές, που ακόμη κι αν δεν μπορείτε να τις επισκεφθείτε (άμεσα, έστω), θα σας χαρίσουν υπέροχες ονειροπολήσεις όσο βρίσκεστε στο γραφείο και μετράτε τις μέρες για την άδειά σας.

St. George’s, Bermuda

Collioure, France

Aquinnah, Martha’s Vineyard

Sidi Bou Said, Tunisia

Cannon Beach, Oregon

Bocas del Toro, Panama

Kotor, Montenegro

Cabo Polonio, Uruguay

Koh Phi Phi, Thailand

Cadaques, Spain

Paia, Maui