Τον εραστή της και σύζυγο του θύματος δείχνει ως υπεύθυνο για τη δολοφονία στο Κορωπί η κατηγορούμενη 27χρονη

Τον εραστή της και σύζυγο του θύματος δείχνει ως υπεύθυνο για τη δολοφονία στο Κορωπί η κατηγορούμενη 27χρονη
eurokinissi

Τον εραστή της και σύζυγό του θύματος κατηγορεί η 27χρονη ως ηθικό αυτουργό για την τραγική δολοφονία που σημειώθηκε τον περασμένο Αύγουστο, με την κατηγορούμενη σήμερα γυναίκα να σκοτώνει μπροστά στα μάτια των παιδιών της, την 35χρονη γυναίκα του άνδρα με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση. Η δολοφονία μάλιστα τελέστηκε μπροστά στα δύο παιδιά της άτυχης γυναίκας.

Τώρα η 27χρονη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου υποστηρίζει πως «ο κύριος αυτός με τα ψέματα του μας διέλυσε ενώ εν μέσω της ακροαματικής διαδικασίας άρχισε να φωνάζει και να επιτίθεται στον εραστή της που βρισκόταν εντός της αίθουσας. Μάλιστα κάποια στιγμή παρενέβη ο πατέρας της και της είπε: «Γιατί δε μου μιλούσες κορίτσι μου; Γιατί δε με άκουγες; Γιατί δεν τον έδιωξες; Μας κατέστρεψε ο αλήτης». Η όλη εικόνα όμως εκνεύρισε συγγενείς του θύματος που άρχισαν να αποδοκιμάζουν την κατηγορούμενη και τον πατέρα της υποστηρίζοντας πως παίζουν θέατρο. «Δε μπορώ μπαμπά μου, συγγνώμη, δεν το ήθελα», απάντησε η 27χρονης. «Φύγε ρε αλήτη έξω, κατέστρεψες δυο οικογένειες, κάθαρμα» φώναζε στο μεταξύ ο πατέρας της.

Η κατηγορούμενη στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις της έδρας και υποστήριξε πως αγόρασε το μαχαίρι την προηγούμενη ήμερα του φόνου. Μάλιστα είπε πως ζήτησε μαχαίρι «ξεκοκαλίσματος» γιατί αγόραζε κρέατα για τα παιδιά της από σούπερ μάρκετ και τα καθάριζε η ίδια.

Κατά τα άλλα πάντως πολλές από τις απαντήσεις της ήταν αόριστες ή υποστήριζε πως δεν θυμάται. Πολλές φορές μάλιστα έλεγε, «θόλωσα», «τρελάθηκα»...

Από τις στιγμές που «έσπασε» ήταν όταν αναφέρθηκε στα παιδιά.

Πρόεδρος: Ήταν τα παιδιά της θανούσας στο σπίτι; Τα αντιληφθήκατε;

Κατηγορουμένη: (κλαίει). Ήρθαν προς το τέλος σε ό,τι γινόνταν εκεί πέρα...

Πρόεδρος: Όταν χτυπούσατε τη θανούσα με το μαχαίρι είχε πέσει κάτω;

Κατηγορουμένη: Όχι ήταν όρθια... Εγώ θυμάμαι το Γιάννη που ήρθε και φώναζε και με τράβηξε μακριά της.

Πρόεδρος: Εσείς τι κάνατε μετά;

Κατηγορούμενη: Πήρα τα αμάξι και έφυγα, πανικοβλήθηκα...

Πρόεδρος: Η θανούσα;

Κατηγορούμενη: Ήταν όρθια ...

Συγκλονιστική όμως ήταν και μια ακόμη περιγραφή της 27χρονης που ανέφερε ότι τρελάθηκε όταν είδε την άτυχη γυναίκα που μαχαίρωσε να αρπάζει το παιδί που είχε μαζί της στο αυτοκίνητο.

Όπως ισχυρίστηκε, το θύμα όταν τύχαινε να συναντηθούν οι δύο γυναίκες, την έβριζε και την «έκανε ρεζίλι» όπως χαρακτηριστικά είπε ενώ πήγαινε και στο σπίτι της και αποκαλούσε τα παιδιά της μπάσταρδα ή απειλούσε πως θα τα σκοτώσει. «Για αυτό είχα πάει σε ένα δικηγόρο και είχα πει το πρόβλημα μου και θέλαμε να κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα. Ο Γιάννης μου είχε πει ότι είχε βάλει άνθρωπο να με αντιπροσωπεύσει εμένα στο αυτόφωρο και δεν είχε βάλει κανένα. Έμαθα πολλά εδώ που δεν τα ήξερα. Ότι τον απειλούσα, ότι την έκαψα. Το μόνο πράγμα που δεν μου έχει πει ότι τον βίασα. Μέχρι τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης μου δούλευα... Όλο αύριο και αύριο μου έλεγε όταν ζητούσα χρήματα».

Υποστηρίξε πως έμεινε με τον σύζυγο του θύματος επειδή ήταν πολύ ερωτευμένη «Εγώ τυφλώθηκα» ανέφερε χαρακτηριστικά και υποστήριξε πως αρχικά δεν ήξερε πως ήταν παντρεμένος. «Το έμαθα το 2014,. Μου είπε: “Θα σου πω κάτι αλλά δεν θα πανικοβληθείς”. Μου είπε ότι δεν έχει πάρει διαζύγιο και ότι μένει τυπικά μαζί με τη γυναίκα του για τα παιδιά». Όταν όμως έμαθε πια ήταν η πραγματική κατάσταση του γάμου του, υποστηρίζει πως του ζήτησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. «Και πάντα μου έλεγε...αύριο».

Πρόεδρος: Όταν μάθατε ότι είναι παντρεμένος τι κάνατε;

Κατηγορουμένη: Του ζήτησα να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και μου έλεγε «αύριο».

Τέλος η κατηγορουμένη είπε: «Στεναχωριέμαι πολύ για αυτά τα παιδιά... μακάρι να μπορούσα να έχω φέρει την μητέρα τους πίσω».

Δημοφιλή