Οι άνδρες με αυτά τα 6 χαρακτηριστικά είναι πιο πιθανό να απατήσουν

Οι άνδρες με αυτά τα 6 χαρακτηριστικά είναι πιο πιθανό να απατήσουν
Love triangle, conceptual of a threesome, orgy, swingers or sexual cheating
Love triangle, conceptual of a threesome, orgy, swingers or sexual cheating
Anchiy via Getty Images

Το να σε απατάνε σίγουρα δεν είναι μια ωραία εμπειρία. Επειδή όμως συμβαίνει περίπου από τότε που εμφανίστηκε η ανθρωπότητα στο μάταιο τούτο κόσμο, έχουμε βελτιωθεί αρκετά (σαν ανθρωπότητα) στο να αναγνωρίζουμε κάποια χαρακτηριστικά του άπιστου.

Ο Independent παρουσιάζει μια λίστα, βασισμένη σε διάφορες έρευνες, για τα πιο βασικά χαρακτηριστικά του άπιστου άνδρα (για τις γυναίκες θα ασχοληθούμε άλλη φορά).

Το ύψος μετράει

Μια έρευνα του 2014 από το Illicit Encounters βρήκε ότι οι πιο ψηλοί άνδρες είναι πιο πιθανό να απατήσουν. Γιατί; Πιθανότατα γιατί έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, δεδομένοι ότι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τους ψηλούς άνδρες.

Άνδρες στις ηλικίες των 29, 39, 49 κ.ο.κ.

Μια έρευνα του 2015 από το Proceedings of the Natural Academy of Sciences βρήκε ότι οι άνθρωποι περνάνε μια κρίση ηλικίας (ευγενικά να το αναφέρουμε ως «αναζητούν το νόημα της ζωής») όταν πλησιάζουν μια νέα δεκαετία. Αυτό, προφανώς, περιλαμβάνει και μια νέα περιπετειούλα.

Οι άνδρες που κάνουν ομαδικά σπορ

Μια πρόσφατη έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες που κάνουν ομαδικά σπορ, είναι πιθανό να το χρησιμοποιήσουν ως κάλυψη όταν απατούν.

Όσοι εργάζονται στα οικονομικά

Τραπεζικοί, χρηματιστές και γενικά τα οικονομικά είναι πιο πιθανό να είναι άπιστοι, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που έγινε από τη σελίδα γνωριμιών Victoria Milan.

Αχ αυτά τα γένια

Εντάξει, πλέον ο μισός και πλέον ανδρικός πληθυσμός έχει γένια λόγω μόδας, αλλά εμείς οφείλουμε να αναφέρουμε τα ευρήματα της σχετικής έρευνας που λέει ότι οι άνδρες με γένια είναι πιο πιθανό να απατήσουν (και να κλέψουν επίσης).

Οι άνδρες με τα τατουάζ

Σύμφωνα με μια άλλη έρευνα του Victoria Milan, επίφοβοι είναι και οι άνδρες με τατουάζ. Μάλιστα στην έρευνα συμμετείχαν 3 εκατ. άνδρες σε 15 χώρες.

Δημοφιλή