Τα ζηλόφθονα και απαξιωτικά σχόλια της Μαντόνα για τη Σάρον Στόουν και ο θαυμάσιος τρόπος που της απάντησε η ηθοποιός

Τα ζηλόφθονα και απαξιωτικά σχόλια της Μαντόνα για τη Σάρον Στόουν και ο θαυμάσιος τρόπος που της απάντησε η ηθοποιός
Singer Madonna (L) and actress Sharon Stone arrive on the red carpet before the screening of
Singer Madonna (L) and actress Sharon Stone arrive on the red carpet before the screening of
Jean-Paul Pelissier / Reuters

Δύο διάσημες γυναίκες, η Μαντόνα και Σάρον Στόουν βρέθηκαν η μια απέναντι μετά την αποκάλυψη επιστολής της πρώτης στην οποία εκφράζεται απαξιωτικά τόσο για την Στόουν όσο και για την εκλιπούσα πια Γούιτνι Χιούστον.

Οι αναφορές της Μοντόνα στις δύο καλλιτέχνιδες είχαν γίνει σε μια προσωπική επιστολή της τραγουδίστριας, που γράφτηκε λίγο μετά την έκδοση του προκλητικού για την εποχή βιβλίου της SEX το 1992 και το άλμπουμ Erotica, για τα οποία επικρίθηκε σκληρά από τα media. H επιστολή απευθυνόταν στον τότε εραστή της Τζον Ένος. Αυτός, πούλησε την επιστολή σε δημοπρασία και τώρα ο νέος ιδιοκτήτης του γράμματος την δημοσίευσε και φυσικά το περιεχόμενο αυτής κέρδισε το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με τον χώρο της show bizz.

Τι έγραφε η Μαντόνα το 1993;

Στο γράμμα της, το 1993, η Μαντόνα μεταξύ άλλων γράφει: «Είναι τόσο απογοητευτικό να διαβάζω ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον έχει τη μουσική σταδιοδρομία που εγώ θα επιθυμούσα να είχα και ότι η Σάρον Στόουν έχει την κινηματογραφική καριέρα που δεν θα έχω ποτέ. Όχι επειδή θέλω να είμαι σαν αυτές τις γυναίκες, αλλά γιατί προτιμώ να πεθάνω, καθώς είναι τόσο τρομερά μέτριες και πάντα προβάλλονται ως δείγματα αρετής και σαν μέτρο σύγκρισης ώστε να με ταπεινώσουν».

Τώρα λοιπόν η Σάρον Στόουν, απαντά στα ζηλόφθονα και απαξιωτικά σχόλια της Μαντόνα, με μια ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook...και μάλλον τα όσα γράφει- και κυρίως ο τρόπος που τα γράφει- για τη γυναίκα που μετά τη συγγραφή της επιστολής έγινε φίλη της, δείχνουν πως ξέρει να χειρίζεται άψογα τέτοιου είδους καταστάσεις.

Γράφει λοιπόν στην απάντησή της: «Αγαπητή Μαντόνα...Πρώτον, νομίζω ότι είναι εξωφρενικό που κάποιος δημοσιεύει τις ιδιωτικές σου επιστολές. Επομένως δημοσιεύω και εγώ δημοσίως. Ξέρεις ότι είμαι φίλη σου. Έχω ευχηθεί σε κάποιες προσωπικές στιγμές να ήμουν μία ροκ σταρ... αισθάνθηκα όσο μέτρια με περιέγραψες. Γνωρίζουμε και οι δύο, όπως μόνο αυτοί που έχουν επιβιώσει τόσο πολύ καιρό γνωρίζουν, ότι το να μας ανήκει η μεριότητά μας είναι ο μόνος τρόπος να μας ανήκει η δύναμή μας. Για να γίνουμε αυτό που έχουμε γίνει και δύο μας. Σε αγαπώ και σε λατρεύω. Δεν θα στραφώ απέναντί σου διεισδύοντας στη δική σου προσωπική διαδρομή. Σάρον».

Πηγή: BBC

Δημοφιλή