Η μητέρα που έγινε viral επειδή θηλάζει τα παιδιά της ενώ κάνει σεξ προκαλεί ξανά αντιδράσεις

Η μητέρα που έγινε viral επειδή θηλάζει τα παιδιά της ενώ κάνει σεξ προκαλεί ξανά αντιδράσεις
YouTube

Μια μητέρα τριών παιδιών που παραδέχτηκε δημοσίως ότι θηλάζει τα παιδιά της ενώ έρχεται σε σεξουαλική επαφή δέχτηκε για μια ακόμα φορά κριτική, μετά από ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένας από τους γιους της.

Η Αμερικανίδα Τάσα Μέιλ, YouTuber και αυτοαποκαλούμενη σύμβουλος ψυχικής υγείας, ανεβάζει συχνά βίντεο στο διαδίκτυο, στα οποία υποστηρίζει το δικαίωμα των γυναικών να θηλάζουν δημόσια, κάτι στο οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα προέβαλαν καμία αντίρρηση. Μια ημέρα ωστόσο το κανάλι «ITV» την προσκάλεσε σε μία από τις πρωινές εκπομπές του και εκεί η ίδια παραδέχτηκε ότι θηλάζει τα παιδιά της ακόμα και όταν κάνει σεξ με τον σύντροφό της, προκαλώντας αντιδράσεις.

Πολλοί τότε την κατηγόρησαν για παιδεραστία, με το επιχείρημα ότι κατά κάποιο τρόπο τα παιδιά της συμμετέχουν στην πράξη. Εκείνη αντέκρουσε τα συγκεκριμένα επιχειρήματα, λέγοντας πως το ότι οι δύο ενέργειες – ο θηλασμός και η σεξουαλική επαφή- γίνονται ταυτόχρονα, δεν σημαίνει ότι αποτελούν μια ενιαία πράξη. Οι χρήστες του διαδικτύου ωστόσο δεν έμειναν ευχαριστημένοι και την απείλησαν ότι θα την καταγγείλουν στο FBI.

Η γυναίκα ωστόσο βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο, όταν ανακαλύφθηκε ένα παλαιότερο βίντεό της, στο οποίο η ίδια θηλάζει τον τρίχρονο γιο της. Κάποια στιγμή, το παιδί λέει το εξής: «Είναι ωραίο να θηλάζεις και να φιλάς. Χθες, έκανες ότι είσαι το κορίτσι μου κι εγώ το αγόρι μου και φιληθήκαμε».

-Ακολουθούν εικόνες θηλασμού.

Δημοφιλή