Η British Airways έφτιαξε το πιο αστείο (και βρετανικό) βίντεο οδηγιών πτήσης με τη βοήθεια διάσημων Άγγλων

Η British Airways έφτιαξε το πιο αστείο (και βρετανικό) βίντεο οδηγιών πτήσης με τη βοήθεια διάσημων Άγγλων
British Airways

Λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με το στεγνό, ανελέητο, απολαυστικό βρετανικό χιούμορ και αυτό το ξέρουν πρώτοι και καλύτεροι οι ίδιοι οι Άγγλοι.

Για αυτό και η αεροπορική εταιρεία British Airways αποφάσισε να επιστρατεύσει το εν λόγω -τεράστιο- ατού της χώρας της προκειμένου να κάνει τους επιβάτες της να δώσουν προσοχή στο βίντεο με τις οδηγίες ασφαλείας που προβάλλεται σε όλα τα αεροσκάφη πριν από την πτήση. Το οποίο, όπως ξέρουμε όλοι όσοι έχουμε ταξιδέψει με αεροπλάνο, δεν προσέχει ποτέ, κανένας.

Μόνο που το βρετανικό χιούμορ χρειάζεται και τη σωστή παρουσίαση για να πετύχει το στόχο του, οπότε τι καλύτερο από το να βάλεις μερικούς από τους πλέον διάσημους και ταλαντούχους σταρ της Μεγάλης Βρετανίας να πρωταγωνιστήσουν στο βίντεο; Αυτό ακριβώς έκανε και η British, με αποτέλεσμα να βλέπουμε τον Sir Ian McKellen, τον Gordon Ramsay, τον Jim Broadbent, τη Thandie Newton, τη Gillian Anderson, τον Rowan Atkinson και πολλούς άλλους να περνούν από «casting» για ένα ρόλο στο βίντεο, άλλοι με περισσότερη και άλλοι με λιγότερη επιτυχία.

Απολαύστε τους παρακάτω.