Πιέζει τον Ρόμπερτς ο Ολυμπιακός και έχει έτοιμη την εναλλακτική λύση

Πιέζει τον Ρόμπερτς ο Ολυμπιακός και έχει έτοιμη την εναλλακτική λύση
Copyright 2017 NBAE (Photo by Rocky Widner/NBAE via Getty Images)
Copyright 2017 NBAE (Photo by Rocky Widner/NBAE via Getty Images)
Rocky Widner via Getty Images

Το απόγευμα της Πέμπτης (20/7) το Sport24.gr σας ενημέρωσε πρώτο πως ο Ολυμπιακός και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατέληξαν στον εκλεκτό τους. Προσέγγισαν τον Μπράιν Ρόμπερτς και του εξήγησαν πόσο πολύ τον θέλουν στον Πειραιά, ώστε να τον βάλουν δίπλα στον Βαγγέλη Μάντζαρη, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιάνις Στρέλνιεκς. Αυτή είναι η ιδανική γραμμή γκαρντ που θέλουν οι φιναλίστ της περσινής EuroLeague, που όμως έχουν και Plan B και μάλιστα standby για να προχωρήσουν αν δεν απαντήσει άμεσα ο Ρόμπερτς.

Το εναλλακτικό πλάνο, λοιπόν, ακούει στο όνομα «Τζέρεμι Πάργκο». Πρόκειται για τον 31χρονο ύψους 1μ.88 γκαρντ που έχει κάνει μια εξαιρετική καριέρα, έχει παίξει σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης (ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μακάμπι Τελ Αβίβ), έχει περάσει από καλά clubs του ΝΒΑ (Memphis Grizzlies, Cleveland Cavaliers, Philadelphia 76ers) και τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Κίνα με τους Zhejiang Lions και τους Shenzhen Leopards που συμφώνησαν πριν από λίγες μέρες με τον Κιθ Λάνγκφορντ.

Ο Τζέρεμι Πάργκο είναι, βέβαια, παίκτης με στυλ διαφορετικό από αυτό του Μπράιαν Ρόμπερτς. Περισσότερο σκόρερ, πιο διεισδυτικός, λιγότερο οργανωτικός. Στην κορυφαία σεζόν της καριέρας του (Μακάμπι 2014-15) είχε 13.7 πόντους με 75.9% στις βολές, 47.4% στα δίποντα και 28.2% στις βολές, 3.2 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ ανά 32 λεπτά συμμετοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Ολυμπιακός δεν τον έχει απλά προσεγγίσει, αλλά του έχει καταθέσει και πρόταση. Αν ο Ρόμπερτς καθυστερήσει, τότε το εναλλακτικό, θα μετατραπεί σε πρώτο πλάνο για τους Πειραιώτες.

Πηγή: Sport24

Δημοφιλή