Κρήτη: Τουρίστας πέθανε σε πισίνα ξενοδοχείου, όταν ήρθε σε επαφή με το νερό

Κρήτη: Τουρίστας πέθανε σε πισίνα ξενοδοχείου, όταν ήρθε σε επαφή με το νερό
Photography by Jessie Reeder

Τη ζωή του έχασε 71χρονος Ισραηλινός τουρίστας σε πισίνα ξενοδοχείου στο Μύρτο Ιεράπετρας την Πέμπτη.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του neakriti.gr, ο θάνατός του δεν οφείλεται σε πνιγμό, αλλά σε παθολογικά αίτια, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών. Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 71 χρονος είχε πάει με τη σύζυγό του να κάνει μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε τις αισθήσεις του τη στιγμή που ήρθε σε επαφή με το νερό, πέφτοντας με τα πόδια στην πισίνα. Προς βοήθεια, μετά από εκκλήσεις της συζύγου, έσπευσε το προσωπικό του ξενοδοχείου, καθώς και άλλα άτομα, που προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με μαλάξεις και καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, ενώ είχε κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες προσπάθησαν με τη σειρά τους να επαναφέρουν τον 71χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες- χωρίς επιτυχία από τους εφημερεύοντες γιατρούς.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η πρώτη εκτίμηση των γιατρών, βάσει του ιατρικού ιστορικού του, είναι ότι πρόκειται για θάνατο από παθολογικά αίτια, με πιθανό ανεύρυσμα ή καρδιακή ανακοπή μόλις ήρθε σε επαφή με το νερό.

Δημοφιλή