Μια καλλιτέχνις από τη Σεούλ απεικονίζει με τον πιο ονειρικό τρόπο την ερωτική σχέση με το σύντροφό της

Μια καλλιτέχνις από τη Σεούλ απεικονίζει με τον πιο ονειρικό τρόπο την ερωτική σχέση με το σύντροφό της
ZIPCY

Υπάρχει μια νέα μόδα τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στα ζευγάρια, τουλάχιστον στα ζευγάρια που ένας από τους δύο είναι καλλιτέχνης, και αυτή δεν είναι άλλη από το να παρουσιάζουν την καθημερινότητά τους μέσα από σκίτσα. Άλλες φορές αστεία, άλλες τρυφερά, άλλες πιο ρεαλιστικά, συνήθως όμως με αξιολάτρευτο τρόπο και όμορφες εικόνες.

Η τελευταία προσθήκη σε αυτή την τάση έρχεται από την καλλιτέχνη Zipcy από την Σεούλ της Νότιας Κορέας, η οποία δε φοβάται να παρουσιάσει μια νέα οπτική στο εν λόγω θέμα, τονίζοντας το ερωτικό και ελαφρά σεξουαλικό στοιχείο της σχέσης της με το σύντροφό της.

Η 29χρονη Zipcy, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Yang Se Eun, επιστρατεύει απαλά αγγίγματα, παθιασμένα βλέμματα και γήινα χρώματα που «χαϊδεύουν» το μάτι για να απεικονίσει τα έντονα συναισθήματα που κατακλύζουν ένα ζευγάρι κατά τον πρώτο καιρό της σχέσης, όταν ο ένας δεν μπορεί χωρίς τον άλλον και προσπαθούν να απολαύσουν κάθε μικρή στιγμή ανάμεσά τους.

Η σειρά της Zipcy ονομάζεται «Touch» και μπορείτε να δείτε μερικά από τα σκίτσα της παρακάτω. Για να δείτε όλη τη δουλειά της μπείτε εδώ, εδώ και εδώ.

ZIPCY