Πολύνεκρο τροχαίο στην Κύμη. Αναποδογυρισμένο σερνόταν για 20 μέτρα το αυτοκίνητο

Πολύνεκρο τροχαίο στην Κύμη. Αναποδογυρισμένο σερνόταν για 20 μέτρα το αυτοκίνητο
Eurokinissi/eviakosmosgr

Δεύτερη ημέρα θλίψης και πόνου στην Κύμη μετά το χαμό τριών νέων σε τροχαίο δυστύχημα. Σοκαρισμένη η κοινότητα παρακολουθεί τις εξελίξεις. Οι δύο τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύουνται σε κατάσταση σοκ και βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Οι λόγοι του δυστύχηματος παραμένουν άγνωστοι. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής στις 8 το πρώι του Σαββάτου μεταξύ Πλατάνας και Στομίου. Το αυτοκίνητο τύπο τζιπ ερχόταν από το Αλιβέρι και κατευθυνόταν προς την Κύμη όταν εξετράπη της πορείας του, χτύπησε στο τσιμεντένιο κράσπεδο, αναποδογύρισε και σύρθηκε για 20 μέτρα. Το αμάξι έπεσε από γκρεμό 4 μετρών στην παραλία. Στο σημείο έφτασαν η Πολιτική Προστασία του δήμου, η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και το Λιμενικό.

Οι πληροφορίες από τα τοπικά sites αναφέρουν ότι το άτυχο 26χρονο κορίτσι βρέθηκε έξω από το όχημα με τους άλλους δύο νεκρούς επιβάτες, ηλικίας 30 και 38 ετών, να είναι εγκλωβισμένοι στα πίσω καθίσματα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός, 31 ετών και ο συνοδηγός επίσης 31 ετών ήταν σε κατάσταση σοκ.

Δημοφιλή