ΝΔ: Εξεταστική Επιτροπή για τα «σχέδια εξόδου από το ευρώ». Να επέμνει η Δικαιοσύνη

ΝΔ: Εξεταστική Επιτροπή για τα «σχέδια εξόδου από το ευρώ». Να επέμνει η Δικαιοσύνη
SOOC

Στην ανάγκη σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει «τα σχέδια εξόδου από το ευρώ» το πρώτο εξάμηνο του 2015, επιμένει η ΝΔ με ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τις δηλώσεις των Γιάνη Βαρουφάκη και Παναγιώτη Λαφαζάνη, και αναφέρει ότι «ο κ. Τσίπρας οφείλει να πάψει να σιωπά»

«Οι κκ Βαρουφάκης και Λαφαζάνης περιέγραψαν με σαφήνεια τα σχέδια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και ισχυρίζεται: «Αν αυτά υλοποιούνταν έως το τέλος, η χώρα θα οδηγούνταν σε δραματικές καταστάσεις τύπου Βενεζουέλας με απρόβλεπτες κοινωνικές συνέπειες. Όλα αυτά, σε κάθε περίπτωση, θα διερευνηθούν από Εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή».

Η ΝΔ όμως κάνει και έκκληση στη Δικαιοσύνη να παρέμβει. Αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της: «Τα στοιχεία που δημοσιεύονται απαιτούν και τη διερεύνηση από την πλευρά της Δικαιοσύνης. Είναι χρέος της να παρέμβει, να επιτελέσει το καθήκον της και να συμβάλλει στην αποκάλυψη ολόκληρης της αλήθειας».

Η ανακοίνωση καταλήγει με επίθεση στην κυβέρνηση: «Οι πολίτες το απαιτούν, καθώς συνειδητοποιούν ότι εκείνοι πληρώνουν για πολλά χρόνια τα σπασμένα μιας ιδεοληπτικής και ανίκανης κυβέρνησης».

Δημοφιλή