Το trailer του Stranger Things 2 έφτασε και είναι καλύτερο και από πρωινό Χριστουγέννων

Το trailer του Stranger Things 2 έφτασε και είναι καλύτερο και από πρωινό Χριστουγέννων
NETFLIX

Ήταν θέμα χρόνου να έρθει η σειρά παρουσίασης του trailer της δεύτερης σεζόν του Stranger Things στο San Diego Comic-Con που εξελίσσεται αυτή τη περίοδο στην Καλιφόρνια και αυτή η στιγμή ήρθε, επιτέλους, το βράδυ του Σαββάτου.

Το νέο, εκπληκτικό trailer (θα δείτε και θα καταλάβετε), επικεντρώνεται στον Will Byers (Noah Schnapp) και όλα τα παράξενα πράγματα που συμβαίνουν μέσα του απ' όταν επέστρεψε από το Upside Down και επανενώθηκε με την οικογένεια και τους φίλους του στο Hawkins της Indiana. Ξέραμε από το τέλος της προηγούμενης σεζόν τον κεντρικό ρόλο που θα είχε ο Will στον νέο κύκλο, το trailer όμως μας δείχνει πόσο σημαντικός θα είναι τελικά ο ρόλος που θα παίξει φέτος -μαζί με όλα τα εφιαλτικά οράματα που βλέπει. Ο Mike (Finn Wolfhard) συνεχίζει να ψάχνει την Eleven (Millie Bobby Brown), η οποία κάνει την εμφάνισή της στο τέλος του trailer προς ανακούφιση όλων μας (όχι πως δεν ήταν σίγουρο ότι επιστρέφει).

Βέβαια, το καλύτερο ίσως κομμάτι του trailer, είναι η αφήγηση που γίνεται από τη χαρακτηριστική φωνή του Vincent Price, παρμένη κατευθείαν από το θρυλικό βιντεοκλίπ του Michael Jackson για το «Thriller».

Δείτε το trailer παρακάτω και απλά κάντε όση υπομονή μπορείτε. Η 27η Οκτωβρίου δεν είναι και τόσο μακριά.