ΗΠΑ: Mαχαίρωσε 119 φορές γυναίκα με την οποία είχε κάνει σεξ όταν του είπε πως είναι τρανσέξουαλ

ΗΠΑ: Mαχαίρωσε 119 φορές γυναίκα με την οποία είχε κάνει σεξ όταν του είπε πως είναι τρανσέξουαλ
crime scene tape and room entrance background
crime scene tape and room entrance background
Prathaan via Getty Images

Πρώην ναύτης του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού μαχαίρωσε μια γυναίκα 119 φορές όταν αυτή του αποκάλυψε ότι ήταν τρανσέξουαλ, αφού είχαν κάνει σεξ, όπως αναφέρθηκε σε δικαστήριο του Μισισίπι (ΗΠΑ).

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Independent, ενώπιον του δικαστηρίου (Jacksonville Circuit Court) ειπώθηκε ότι ο Ντουάνια Χίκερσον, 21 ετών, έχασε κάθε έλεγχο όταν έμαθε πως η Ντι Γουίγκαμ, 25 ετών, είχε γεννηθεί άνδρας, με αποτέλεσμα να την μαχαιρώσει πολλαπλές φορές στο πρόσωπο και να τις κόψει τον λαιμό σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, πριν κάνει ντους και φύγει.

Οι δύο τους μιλούσαν μέσω Ίντερνετ για δύο μήνες, έχοντας γνωριστεί online (μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών). Αποφάσισαν να συναντηθούν για πρώτη φορά όταν η Γουίγκαμ, νοσοκόμα στο επάγγελμα, θα επισκεπτόταν την πόλη Μπιλόξι, όπου ζούσε ο Χίκερσον, στις 23 Ιουλίου 2016. Πήγε και τον πήρε με το αυτοκίνητο από την αεροπορική βάση Κίσλερ, όπου ο ίδιος εκπαιδευόταν πάνω στην πρόγνωση καιρού, και πήγαν μαζί στο ξενοδοχείο της.

Σε βίντεο από κάμερες φαίνονται να μπαίνουν μαζί στο δωμάτιο κατά τις 20.30. Ο Χίκερσον εμφανίζεται να φεύγει 23 λεπτά αργότερα, με το πουκάμισό του γύρω από τον λαιμό του.

Το πτώμα της Γουΐγκαμ βρέθηκε στις 9.45 από φίλους της. Αργότερα, ένας από τους εκπαιδευτές του Γουΐγκαμ τον αναγνώρισε όταν η αστυνομία απηύθυνε έκκληση για βοήθεια στο κοινό.

Όπως είπε αργότερα στην αστυνομία ο Χίκερσον, ο ίδιος και η Γουΐγκαμ είχαν κάνει σεξ στο ξενοδοχείο όταν του είπε ότι ήταν τρανσέξουαλ. «Το'χασα. Το'χασα» είπε ο ίδιος, προσθέτοντας πως δεν θυμάται πολλά από το τι συνέβη μετά.

Ο Χίκερσον καταδικάστηκε σε 40 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή, αφού δήλωσε ένοχος για φόνο δευτέρου βαθμού. Επίσης, θα πρέπει να εκτίσει επίσης 15 χρόνια για ληστεία, καθώς άρπαξε την τσάντα και το κινητό τηλέφωνο της Γουΐγκαμ. Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα του Independent, ο Χίκερσον ήταν αντιμέτωπος και με το ενδεχόμενο της επιβολής θανατικής ποινής.

Δημοφιλή