Αν αυτά τα παντελόνια είναι ίδιο μέγεθος κάτι πάει πολύ λάθος με τα νούμερα στα ρούχα

Αν αυτά τα παντελόνια είναι ίδιο μέγεθος κάτι πάει πολύ λάθος με τα νούμερα στα ρούχα

Θα το έχετε σίγουρα παρατηρήσει ότι μερικές φορές τα νούμερα στα ρούχα δεν αντιπροσωπεύουν τη ρεαλιστική πραγματικότητα. Κάποιες εταιρείες θεωρούν ότι το Large ισοδυναμεί με το Small, ενώ άλλες δεν έχουν καν XL μεγέθη. Να υπάρχουν, όμως, δύο ίδια παντελόνια, σε ίδιο μέγεθος, στο ίδιο μαγαζί και το ένα να είναι κάπως φαρδύ, ενώ το άλλο να μην μπαίνει καν, δεν το έχουμε ξαναδεί!

Το περιστατικό αυτό συνέβη στην Katy Hamilton, η οποία ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με δύο ίδια παντελόνια από το δύο μαγαζί, στο ίδιο μέγεθος, από τα οποία το ένα δεν της έμπαινε καν.

Με αυτόν τον τρόπο ήθελε να δείξει ότι συχνά τα μεγέθη στα ρούχα είναι τόσο λάθος, που δεν υπάρχει κανένας λόγος να στεναχωριέται μία γυναίκα επειδή δεν κατάφερε να μπει στο small ή να σκέφτεται ότι κάτι στραβά επειδή δεν της μπαίνει ένα ρούχο στο δοκιμαστήριο.

«Εάν βρεθείτε ποτέ σε ένα δοκιμαστήριο που έχετε βάλει τα κλάματα επειδή κάτι δεν σας μπαίνει (έχει συμβεί σε όλους μας, όπως και σε εμένα... εκατομμύρια φορές... ρωτήστε τη μαμά μου), ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ», έγραψε.