4 Έξυπνες Babylino συμβουλές για να αλλάζετε τις βρεφικές πάνες τη νύχτα

4 Έξυπνες Babylino συμβουλές για να αλλάζετε τις βρεφικές πάνες τη νύχτα

Κάποιες φορές η αλλαγή βρεφικής πάνας κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι απαραίτητη!

Πώς θα καταφέρετε να αλλάξετε το μωρό σας κατά τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς να του δημιουργήσετε αναστάτωση και να διαταράξετε τον ύπνο του;

Τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τη βρεφική πάνα στο μωρό σας, χωρίς καν να το ξυπνήσετε!

  • Συγκεντρώστε κοντά σας όλα τα απαραίτητα για την αλλαγή της πάνας. Για να μην ψάχνετε τελευταία στιγμή, φροντίστε να έχετε δίπλα σας καθαρές πάνες, μωρομάντηλα καθαρισμού και κρέμα για το σύγκαμα (ανάλογα με τις οδηγίες του παιδιάτρου). Αν χρησιμοποιείτε πανάκι για τον καθαρισμό του, φροντίστε να το έχετε βρέξει με ζεστό νερό, ώστε να μην ακουμπήσετε κάτι παγωμένο επάνω του. Αν χρησιμοποιείτε μωρομάντηλα, ζεστάνετέ τα μέσα στα χέρια σας. Η πάνα του φροντίστε να είναι φιλική και πολύ απορροφητική, για αποφυγή ερεθισμών, όση ώρα κι αν χρειαστεί να μείνει σε επαφή με το ευαίσθητο δερματάκι του κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  • Φροντίστε να έχετε ένα φωτάκι νυκτός αναμμένο για να ελέγχετε το μωρό σας αλλά και για να μπορείτε να του αλλάξετε την πάνα του, χωρίς να χρειαστεί να ανάψετε το κεντρικό φως του δωματίου και το ξυπνήσετε.
  • Επιλέξτε το φορμάκι που του φοράτε στον ύπνο να ανοίγει από την κάτω μεριά, ώστε να μην χρειαστεί να το ξεντύσετε ολόκληρο ή να του τραβήξετε το ρουχαλάκι. Φροντίστε να κάνετε την αλλαγή, με γρήγορες αλλά απαλές κινήσεις ανασηκώνοντας τα ποδαράκια του και τοποθετώντας την καθαρή πάνα κάτω από την πάνα που ήδη φοράει. Απομακρύνετε τη λερωμένη πάνα, καθαρίστε το μωρό σας, δίνοντας προσοχή στις πτυχές ανάμεσα στα ποδαράκια του και εφαρμόστε την κρέμα για το σύγκαμα που χρησιμοποιείτε(ανάλογα με τις οδηγίες του παιδιάτρου), αν χρειάζεται.
  • Αφού περάσετε το μπροστινό τμήμα της βρεφικής πάνας ανάμεσα από τα ποδαράκια του, κλείστε με τα ειδικά αυτοκόλλητα, προσέχοντας να μην κολλήσει στο δέρμα του μωρού.

Το μωράκι σας είναι έτοιμο να συνεχίσει τον ύπνο του, γι’ αυτό σκεπάστε το και ψιθυρίστε του ένα γλυκό νανούρισμα.

Η Ελληνίδα μαμά είναι πάντα έτοιμη για το μωρό της γι’ αυτό πρέπει όταν επιλέγει τις πάνες του μωρού της να είναι σίγουρη πως έκανε την σωστή επιλογή. Η έξτρα απορροφητικότητα και η φιλικότητα στο δέρμα είναι οι βασικοί παράγοντες που κάνουν μια πάνα αποτελεσματική.

Οι ελληνικές βρεφικές πάνες Babylino Sensitive προσφέρουν όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα και μάλιστα με αποδείξεις!

Διαθέτουν την διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών.

Προσφέρουν αποδεδειγμένα αποτελεσματική προστασία από διαρροές, καθώς ανήκουν στην ανώτερη ποιοτική κλάση (CLASS A*) ως προς την απορροφητικότητα τους.

Μάθετε περισσότερα tips για τις βρεφικές πάνες αλλά και για την αποδεδειγμένη προστασία των Babylino Sensitive, εδώ!

(*βάση εξειδικευμένων εργαστηριακών μετρήσεων – μέθοδος Maneken/Courtray)

Δημοφιλή