Πρωτοφανές έγκλημα σε κρουαζιερόπλοιο. Δολοφόνησε τη γυναίκα του επειδή γελούσε μαζί του

Πρωτοφανές έγκλημα σε κρουαζιερόπλοιο. Δολοφόνησε τη γυναίκα του επειδή γελούσε μαζί του
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Paul Hutchings

Ένας 39χρονος άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του ενώ ήταν σε κρουαζιερόπλοιο κοντά στην Αλάσκα επειδή «δεν σταματούσε να γελάει» εις βάρος του, σύμφωνα με το BBC.

Ο Kenneth Manzanares κατηγορείται για τη δολοφονία της 39χρονης συζύγου του, Kristy, η οποία εντοπίστηκε με σοβαρούς τραυματισμούς στο κρανίο στην καμπίνα του κρουαζιερόπλοιου. Η 39χρονη εργαζόταν στον οίκο Sotheby's International Realty. Ο εργοδότης της, μάλιστα, την περιγράφει ως «μια αγαπημένη και αφοσιωμένη μητέρα που πάντα έβαζε προτεραιότητα τα παιδιά της».

Όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ της Τρίτης στο κρουαζιερόπλοιο Emerald Princess της εταιρείας Princess Cruises το οποίο είχε αναχωρήσει με περίπου 3.400 επιβάτες από το Σιάτλ την Κυριακή για ένα επταήμερο ταξίδι. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο σύζυγος σκότωσε τη σύζυγό του επειδή εκείνη «δεν σταματούσε να γελάει».

Ο άνδρας συνελήφθη και κρατείται καθώς βρέθηκε αίμα στα χέρια και τα ρούχα του. Ο δικηγόρος που όρισε το δικαστήριο για το δράστη δεν έχει προβεί ακόμη σε κάποιο σχόλιο. Μάρτυρας που εισήλθε στην καμπίνα του ζευγαριού δήλωσε ότι είδε τον ύποπτο 39χρονο να σέρνει το σώμα του θύματος στο μπαλκόνι. Στη συνέχεια, ο ίδιος ο μάρτυρας (!) άρπαξε τη γυναίκα από τους αστράγαλους και την τράβηξε ξανά στο εσωτερικό του κρουαζιερόπλοιου.

Όταν ρώτησε το δράστη τι είχε συμβεί, εκείνος φέρεται να του είπε: «Δεν σταματούσε να γελάει εις βάρος μου».

Αργότερα, κατά τη διάρκεια αναζήτησης από πράκτορες του FBI, ο ύποπτος είπε, σύμφωνα με το διεθνές μέσο: «Η ζωή μου τελείωσε».

Η απολογία του άνδρα έχει προγραμματιστεί για τις 10 Αυγούστου.

Δημοφιλή