Απολαύστε τις 18 καλύτερες ταξιδιωτικές φωτογραφίες του 2017, όπως τις επέλεξε το National Geographic

Απολαύστε τις 18 καλύτερες ταξιδιωτικές φωτογραφίες του 2017, όπως τις επέλεξε το National Geographic

Το National Geographic είναι διάσημο, μεταξύ άλλων, για τις απίστευτες φωτογραφίες του, μέσα από τις οποίες μας παρουσιάζει τον κόσμο γύρω μας με τρόπο που ίσως δεν θα είχαμε ποτέ τη δυνατότητα να δούμε. Και, όπως φαίνεται, οι αναγνώστες του έχουν εμπνευστεί αρκετά από τη ματιά του περιοδικού όλα αυτά τα χρόνια, για να βγάζουν και οι ίδιοι θεαματικές φωτογραφίες.

Κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα στα αποτελέσματα του δεύτερου ετήσιου διαγωνισμού φωτογραφίας NatGeo Travel Photographer of the Year, κατά τη διάρκεια του οποίου η κριτική επιτροπή αξιολόγησε περισσότερες από 15.000 συμμετοχές ταξιδιωτών από 30 χώρες παγκοσμίως, προκειμένου να απονείμει τα βραβεία των τριών κατηγοριών: φύση, άνθρωποι και πόλεις.

Ο νικητής του μεγάλου βραβείου ήταν ο Sergio Tapiro Velasco, του οποίου η φωτογραφία από το ηφαίστειο Colima στο Μεξικό, του κέρδισε ένα ταξίδι 10 ημερών για δύο άτομα στο Αρχιπέλαγος των Γκαλαπάγκος, με το πρόγραμμα National Geographic Expeditions.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους φετινούς νικητές του διαγωνισμού και, αν οι φωτογραφίες τους δεν σας εμπνεύσουν να κλείσετε άμεσα εισιτήρια για ένα μακρινό ταξίδι, τίποτα άλλο δεν θα τα καταφέρει.

Colima Volcano, Mexico

NatGeo Travel Photographer of the Year Contest