ΗΠΑ: Ισόβια κάθειρξη στον 26χρονο που δολοφόνησε άγρια τη σύντροφό του επειδή, όπως δήλωσε, φώναξε το όνομα του πρώην της ενώ έκαναν σεξ

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο 26χρονος που δολοφόνησε άγρια τη σύντροφό του επειδή, όπως δήλωσε, φώναξε το όνομα του πρώην της ενώ έκαναν σεξ

Άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς να έχει τη δυνατότητα να υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης μετά την άγρια δολοφονία της συντρόφου του ενώ έκαναν σεξ υπό την επήρια αλκοόλ.

Ο μόλις 26 ετών Fidel Lopez καταδικάστηκε την περασμένη Πέμπτη για τη δολοφονία και την σεξουαλική κακοποίηση της συντρόφου του, Maria Nemeth, ετών 31, το 2015. Ο Lopez παραδέχθηκε την ενοχή του τον περασμένο μήνα. «Γνωρίζω πως ό,τι έκανα πρέπει να το πληρώσω και συμφωνώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου στη φυλακή. Από την οικογένεια της Maria ζητώ να με συγχωρέσουν», είπε ο ίδιος λίγο μετά την επιβολή της ποινής.

Οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό.

Ο Lopez ομολόγησε στην αστυνομία πως έγινε «τέρας» όταν άκουσε την Nemeth να φωνάζει το όνομα του πρώην συντρόφου της ενώ οι δυο τους έναν σεξ στις 8 Σεπτεμβρίου το 2015. Ο ίδιος, τότε, την βίασε με ένα μπουκάλι μπύρας, ένα σίδερο ισιώματος μαλλιών καθώς και με τις δύο γροθιές του. Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ ο ίδιος παρέχθηκε πως βάζοντας τα χέρια τόσο βαθιά στο κορμί της 31χρονης έσκισε τα σπλάχνα της. Τότε, ο 26χρονος κάλεσε ασθενοφόρο καθώςη Nemeth είχε πάψει πια να αναπνέει. Όταν οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο τον είδαν να κλαίει δίπλα στο άψυχο σώμα της 31χρονης.

Oι κατήγοροι δεν επέβαλαν στον Lopez θανατική ποινή αφού εκείνος παραδέχθηκε την ενοχή του. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας ο οποίος μπορεί να επιβεβαιώσει πως η άτυχη γυναίκα φώναξε το όνομα πρώην συντρο΄φου της με τους αναλυτές - ειδικούς να εξηγούν πως συνήθως άνδρες οι οποίοι δολοφονούν γυναίκες έχουν την τάση να επινοούν τέτοιου είδους κίνητρα.

Το άρθρο έχει μεταφραστεί και αποδοθεί στα ελληνικά από την έκδοση της HuffPost Australia

Δημοφιλή