Αν φοβάστε το σκοτάδι, αυτό θα είναι το χειρότερο show που έχετε δει

Αν φοβάστε το σκοτάδι, αυτό θα είναι το χειρότερο show που έχετε δει
Couple scared at the cinema, watching horror movie
Couple scared at the cinema, watching horror movie
piola666 via Getty Images

Αν φοβάστε το σκοτάδι, τότε το συγκεκριμένο ριάλιτι θα γίνει ο χειρότερος σας εφιάλτης. Το Discovery Channel αποφάσισε να δημιουργήσει ένα σόου για γερά νεύρα, το οποίο σύμφωνα με το people.com, δεν θα έχει καν έπαθλο για το νικητή. Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να διαχειριστούν οι συμμετέχοντες είναι το σκοτάδι.

Τρεις παίκτες μέσα σε έξι ημέρες πρέπει να βγουν αλώβητοι από μια επικίνδυνη σπηλιά κι όλα αυτά περνώντας μέσα από τα εμπόδια στο σκοτάδι. Για την ακρίβεια, πρέπει να συρθούν σε τούνελ άνω των 7 χλμ. στο οποίο υπάρχουν δεκάδες βράχοι. Η υποθερμία με την οποία θα έρθουν αντιμέτωποι οι παίκτες είναι ακόμα μια σοβαρή πρόκληση, ενώ ανάμεσα στα πιο επικίνδυνα φαινόμενα θα είναι και οι κατολισθήσεις.

Οι τρεις συμμετέχοντες που θα προβάλλονται σε κάθε επεισόδιο θα ξεκινούν από διαφορετικά σημεία μέσα στη σπηλιά ενώ μέσα σε έξι ημέρες θα πρέπει να εντοπίσουν ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί να βρουν τρόπο για να βγουν έξω και να επιζήσουν.

Σε κάθε βήμα τους θα τους ακολουθεί ένα συνεργείο από κάμερες. Ο Phil Gaultier του Discovery Channel επισημαίνει πως η παραγωγή θα μπορεί να παρέμβει ανά πάσα ώρα και στιγμή όταν κάτι πάει στραβά, ωστόσο ο θεατής θέλει να δει μια πραγματική εμπειρία και γι' αυτό πρέπει να υπάρχουν αληθινές συνέπειες.

Στο ριάλιτι μέχρι στιγμής συμμετέχουν μόνο πυροσβέστες και ορειβάτες ή άνθρωποι που απλώς φοβούνταν το σκοτάδι και θέλουν να ξεπεράσουν το φόβο τους.

Δημοφιλή