Άνδρας εμφανίζεται από το πουθενά και σβήνει πυρκαγιά με τη βάρκα του. Το video που έγινε viral στο διαδίκτυο

Άνδρας εμφανίζεται από το πουθενά και σβήνει πυρκαγιά με τη βάρκα του. Το video που έγινε viral στο διαδίκτυο
Dave Blackey via Getty Images

Viral στο διαδίκτυο έγινε ο Καναδός Koyne Watson γιατί κατάφερε να αψηφίσει τον κίνδυνο και να σβήσει μια φωτιά με το σκάφος του.

Η 33χρονη Tasha Hunt και ο 43 ετών αρραβωνιαστικός της, βρίσκονταν στο σκάφος τους όταν από μακριά είδαν την πυρκαγιά στην ακτή του ποταμού South Thompson.

Αμέσως κάλεσαν την Πυροσβεστική, ωστόσο η φωτιά άρχισε να εξαπλώνεται και γι' αυτό αποφάσισαν να αναλάβουν δράση. Έτσι, το ζευγάρι αποφάσισε να σβήσει τη φωτιά χρησιμοποιώντας το νερό που πεταγόταν από το πίσω μέρος του σκάφους όταν εκείνο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.

O Koyne έκανε τρεις γύρους με το ιστιοφόρο καταφέρνοντας να σβήσει το μεγαλύτερο μέρος της φωτιάς, ενώ αργότερα από το σημείο πέρασε και ελικόπτερο για να σβήσει ό,τι είχε απομείνει.

Άλλοι άνθρωποι που βρίσκονταν σε γύρω βάρκες είδαν το θέαμα και αποφάσισαν να το βιντεοσκοπήσουν. Μέχρι στιγμής το βίντεο έχει περισσότερα από 100.000 views ενώ έχει γίνει share περίπου 2.000 φορές.

«Όποιος και να είσαι, είσαι ένας αληθινός ήρωας», γράφει ένα από τα σχόλια κάτω από το βίντεο.

Ο Watson είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας εκσκαφών, Cobra Heavy Iron και η αρραβωνιαστικιά του εργάζεται ως κομμώτρια στο Salon Spa Ardeo. Ο 43χρονος φημίζεται για την κοινωνική προσφορά του, αφού το 2003 είχε επίσης συνδράμει στην κατάσβεση των πυρκαγιών που κατέστρεψαν ολοσχερώς μεγάλη δασική έκταση.

Δημοφιλή