Ο Λεονάρντο «στέλνει» Τζούρτζεβιτς στον Ολυμπιακό

Ο Λεονάρντο «στέλνει» Τζούρτζεβιτς στον Ολυμπιακό
Contra.gr

Ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα από την Σερβία περιπλέκει τον Λεονάρντο της Παρτίζαν, που βρέθηκε στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς και πως ο Βραζιλιάνος μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του δεύτερου στον Ολυμπιακό με... λιγότερα χρήματα!

Επισήμως ο Ολυμπιακός δεν αναζητεί επιθετικό. Μετά τον τραυματισμό του Εμενίκε και το ενδιαφέρον που προέκυψε για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, πληροφορίες εντός και εκτός Ελλάδας, κάνουν λόγο για... ερυθρόλευκες ματιές στον Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Ο επιθετικός της Παρτίζαν άρεσε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση του μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Αυτό, μάλιστα, είναι πιθανό να συμβεί με χαμηλότερο κόστος απ' ότι είχαν υπολογίσει. Γιατί είναι πιθανό να συμβεί αυτό;

ΤΑ... ΣΠΑΣΑΝΕ!

Ένας άλλος παίκτης της Παρτίζαν ακούστηκε επίσης για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι. Αναφερόμαστε στον Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος άσος μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν μία ανάσα από την Αλ Αχλί, όμως όταν ταξίδεψε στην Σαουδική Αραβία ανακάλυψε πως οι όροι του συμβολαίου που είχε συμφωνήσει, είχαν αλλάξει!

Έτσι τα... μάζεψε και επέστρεψε πίσω στην Σερβία. Αν χαλάσει η μετακίνηση του 25χρονου επιθετικού, τότε η Παρτίζαν θα χάσει 4.000.000€ που υπολόγισε στο μπάτζετ της.

Κάπου εδώ έρχεται ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα mozzartsport, οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν 2.500.000€ για τον Τζούρτζεβιτς, ποσό το οποίο ναι μεν δεν έχουν απορρίψει οι Σέρβοι, όμως δεν τους ικανοποιεί.

Έτσι και χαλάσει του Λεονάρντο στην Αλ Αχλί, ωστόσο, η διοίκηση της Παρτίζαν είναι πιθανό να τα βρει με την αντίστοιχη των ερυθρολεύκων με ένα λογικότερο ποσό.

Πηγή: Contra.gr

Δημοφιλή