Χιλιάδες δίδυμα αδέρφια απ' όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα φεστιβάλ της Αμερικής

Χιλιάδες δίδυμα αδέρφια απ' όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα φεστιβάλ της Αμερικής

Από το 1976, το Twinsburg Twins Days Festival στο Ohio της Αμερικής, υποδέχεται χιλιάδες δίδυμους από κάθε άκρη του κόσμου, με στόχο να γιορτάσει το πώς είναι να είσαι κομμάτι ενός ζευγαριού ανθρώπων.

Πριν από λίγες ημέρες, στη φετινή διοργάνωση του φεστιβάλ, τα δίδυμα αδέρφια παροτρύνθηκαν να φορέσουν ρούχα που τιμούν την οικογενειακή τους κληρονομιά ή να παρουσιάσουν τα χαρακτηριστικά της καταγωγής τους για τα οποία είναι περήφανοι. Και ο φωτογράφος Teake Zuidema τράβηξε μερικά αρκετά εντυπωσιακά πορτρέτα των παρευρισκόμενων.

Για παράδειγμα, οι Αφρό-Αμερικάνες αδερφές Arnette και Anette Avery, 70 ετών, έχουν επίσης καταγωγή από τη Σκωτία, την Ιρλανδία και τη φυλή Τσερόκι, ενώ άλλα ζευγάρια διδύμων παρουσίασαν τις καταγωγές τους από την Ελλάδα, την Ελβετία, την Ολλανδία, τον Καναδά και το Πουέρτο Ρίκο.

Κάποιοι έδωσαν βάση στην αγαπημένη τους ομάδα ενώ κάποιοι άλλοι προτίμησαν να παίξουν με το θέμα του αγαπημένους ήρωα κόμικ από όταν ήταν παιδιά. Υπήρξαν, φυσικά, και εκείνοι που εμφανίστηκαν ντυμένοι στην τρίχα, δίνοντας έμφαση στο στυλ και την κομψότητα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα πορτρέτα του Zuidema.

Teake Zuidema

Δημοφιλή