Βίντεο: Σύσσωμα τα Late Night Shows εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ

Βίντεο: Σύσσωμα τα Late Night Shows εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ
youtube

Οι πάμπολλες αντιδράσεις για τη στάση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο ζήτημα των βίαιων επεισοδίων στο Σάρλοτσβιλ δεν εκδηλώνονται μόνο από εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου της χώρας, αλλά και από καλλιτέχνες, αστέρες της τηλεόρασης αλλά και απλούς πολίτες που με όποιο μέσο έχουν εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την ίσων αποστάσεων τοποθέτηση του Τραμπ.

Σειρά στο χορό των δημοσίων αντιδράσεων παίρνουν οι παρουσιαστές των Late Night Shows, Stephen Colbert, Jimmy Kimmel και Seth Meyers οι οποίοι, μέσα από την εκπομπή τους σχολίασαν με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο τα λεγόμενα του πλανητάρχη των ΗΠΑ.

Stephen Colbert: Πάρτε θέση, κύριε Πρόεδρε, με τους Ναζί ή όχι;

«Ξέρεις, η μία ομάδα μισεί τις μειονότητες και η άλλη μισεί αυτούς που μισούν τις μειονότητες», ανέφερε στη σχετική αναφορά του, μεταξύ άλλων, ο Stephen Colbert ενώ, σχολιάζοντας τη φράση του Τραμπ ότι δεν είναι όλοι οι υποστηρικτές της λευκής ανωτερότητας και ναζί απαραίτητα, επεσήμανε: «Ναι, κάποιοι είναι αντισημίτες. Πράγματι, πολύ διαφορετικό».

Jimmy Kimmel: Ο Τραμπ είναι η απόλυτη καταστροφή

Ο Jimmy Kimmel ξεκίνησε το σχολιασμό του απολογούμενος στο κοινό του γιατί είχαν ετοιμάσει αστεία πράγματα να παρουσιάσουν αλλά, όπως εξήγησε, «ο Τραμπ άνοιξε το στόμα του και βγήκαν από μέσα ένα σωρό ηλιθιότητες». Έπειτα, απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους του Τραμπ, καλώντας τους να αναγνωρίσουν το λάθος τους και να ζητήσουν από αυτό τον πρόεδρο να φύγει.

Seth Meyers: Ο συνέντευξη Τύπου του προέδρου Τραμπ μπορεί να χαρακτηριστεί τρελή από κλινικής άποψης

«Πού θα σταματήσει όλο αυτό; Κάνουμε αυτή την ερώτηση στον εαυτό μας από τον Ιανουάριο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Meyers ενώ, απευθυνόμενος στο Κογκρέσο είπε: «Δεν είναι αρκετό όλο αυτό; Σταματήστε τον πρόεδρο».

Δημοφιλή