Αργεντινή: Συνδέουν τη στυγερή δολοφονία εγκύου με σατανιστές

Αργεντινή: Συνδέουν τη στυγερή δολοφονία εγκύου με σατανιστές
Tanantornanutra via Getty Images

Mε μια σανατιστική λατρευτική τελετή φαίνεται πως συνδέεται η στυγερή δολοφονία μιας εγκύου στην Αργεντινή. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή με πολλαπλές μαχαιριές στο σώμα της, ενώ έφερε παντού σοβαρά εγκαύματα, τέτοια που δεν μπορούσαν να την αναγνωρίσουν.

Η 26χρονη Fernanda Pereyra εντοπίστηκε στις 20 Ιουλίου στο 6ο χιλιόμετρο στην 6η εθνική οδό στην Αργεντινή, κοντά στην πόλη Rincon de los Sauces. Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο Fox News, oι Αρχές δήλωσαν, λόγω του αριθμού 6, ότι η Pereyra ήταν θύμα ενός σατανιστικού τελετουργικού.

Θεωρείται ότι τα τρία εξάρια επιλέχθηκαν για να αντιπροσωπεύσουν τον αριθμό 666 που στο βιβλίο της Αποκάλυψης χρησιμοποιείται για αναφορά στον διάβολο.

Ο πρώην φίλος της Pereyra, Luciano Hernandez και δύο φίλοι του, ο Osvaldo Castillo και ο Diego Marillan, συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τη δολοφονία. Οι άνδρες φέρονται παράλληλα να συνδέονται με διακίνηση ναρκωτικών ενώ υπάρχουν μαρτυρίες που τους θέλουν να έχουν σχέσεις με το σατανισμό.

Μάλιστα πρόσφατα οι Αρχές δήλωσαν πως βρήκαν πρόβατα, σατανιστική μουσική και εικόνες που έδειχναν γυναίκες στις φλόγες στο σπίτι ενός από τους υπόπτους. Το πρόβατο πιστεύεται ότι έχει χρησιμοποιηθεί σε σατανιστικές τελετουργίες.

Δημοφιλή