Όλα δείχνουν πως ο Obi-Wan Kenobi θα αποκτήσει, επιτέλους, τη δική του Star Wars ταινία

Όλα δείχνουν πως ο Obi-Wan Kenobi θα αποκτήσει, επιτέλους, τη δική του Star Wars ταινία
Star Wars

Όπως εξελίσσονται τα πράγματα θα καταλήξουμε να έχουμε μια νέα ταινία Star Wars κάθε χρόνο, για το υπόλοιπο της ζωής μας. Και αυτό ίσως να μην είναι και τόσο κακό.

Με το «The Force Awakens» του 2015, το «Rogue One» του 2016 και άλλες τρεις ταινίες της σειράς να έχουν προγραμματιστεί για το 2017, το 2018 και το 2019, είναι πλέον δύσκολο να θυμηθούμε κάποια περίοδο που το επικό franchise του George Lucas δεν κυριαρχούσε στο box office.

Τώρα, το The Hollywood Reporter έρχεται με μια νέα είδηση που θέλει την Lucasfilm και τη Disney να σχεδιάζουν τη δημιουργία μιας ανεξάρτητης ταινίας για τη ζωή του Obi-Wan Kenobi. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR, ο διάσημος σκηνοθέτης Stephen Daldry είναι σε συζητήσεις για να αναλάβει το τιμόνι, παρότι δεν υπάρχει ακόμη έτοιμο σενάριο. Το ρεπορτάζ του THR επιβεβαιώνει και το έγκυρο Variety.

«Ο Daldry θα επιβλέπει την εξέλιξη και τη συγγραφή του σεναρίου με την ομάδα της Lucasfilm», λέει το Hollywood Reporter, αν τελικά ο σκηνοθέτης δεχτεί τη συμφωνία. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Ewan McGregor θα δεχτεί να υποδυθεί ξανά τον ήρωα. Ο σκωτσέζος ηθοποιός έχει παίξει τον χαρακτήρα στα επεισόδια 1,2 και 3 της σειράς ταινιών Star Wars, ενώ έκανε και ένα πέρασμα από το «The Force Awakens», αν και μόνο με τη φωνή του.

Στην πρωτότυπη τριλογία του Star Wars (επεισόδια 4,5,6), τον Kenobi είχε υποδυθεί ο Alec Guinness.

Οι φήμες θέλουν επίσης τον Obi-Wan να εμφανίζεται και στα ερχόμενα επεισόδια 8 και 9 του franchise. Αν η υποτιθέμενη ταινία για τη ζωή του πάρει το πράσινο φως, θα είναι το δεύτερο κινηματογραφικό spin-off στο σύμπαν του Star Wars, μετά την ταινία για τον Han Solo που θα προβληθεί το 2018.