Έγραψε ιστορία η Λαμία, πρώτος βαθμός στη Super League

Έγραψε ιστορία η Λαμία, πρώτος βαθμός στη Super League
ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports
ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports
evrokinnisi

Έγραψε ιστορία! Η Λαμία θεωρείται, αναπόφευκτα ως νεοφώτιστη, ένα από τα πρώτα φαβορί για να αποχαιρετήσουν τη Super League όμως στο πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έδειξε πως θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της.

Με αντίπαλο μία από τις παραδοσιακές ομάδες της Super League (συνεχή παρουσία από το 1989) και μάλιστα εκτός έδρας, πήρε έναν παλικαρίσιο βαθμό μένοντας στο 0-0, με την ομάδα της Φθιώτιδας μάλιστα να παίρνει μάλιστα σχεδόν άριστα στον ανασταλτικό τομέα αφού μπόρεσε να "κλειδώσει" όλα σχεδόν τα επιθετικά ατού των Ακριτών και να νιώσει ουσιαστικα κίνδυνο σε ελάχιστες μόνο φάσεις.

Από την πλευρά της η...νέα Ξάνθη της μετά-Λουτσέσκου εποχής, με τον Ράσταβατς στον πάγκο της και χωρίς πλέον τους Γιουνές Βασιλακάκη, Σολτάνι, Γουάλας και Παπαστεργιανό, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να επιβάλλει τα δικά της "θέλω" στο ματς και μοιραία περιορίστηκε σε έναν μόνο βαθμό στο φινάλε.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, που πολύ σύντομα θα το έχουμε ξεχάσει, κορυφαία φάση στο πρώτο 45λεπτο ήταν η μία κεφαλιά του Όμο από πλευράς Λαμίας που αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Λουσέρο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση αλλά με τους φιλοξενούμενους να "κρατούν" χωρίς ιδιαίτερο κόπο και ιδρώτα.

Η πιο ενδιαφέρουσα στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο; Με διαφορά η...διακοπή πέντε λεπτών λόγω πτώσης στην τάση του ρεύματος.

Πηγή: Contra

Δημοφιλή