Ένας μηχανικός του Facebook έφτιαξε το πιο πρωτότυπο (και αστείο) προφίλ στο Tinder και οι γυναίκες το λάτρεψαν

Ένας μηχανικός του Facebook έφτιαξε το πιο πρωτότυπο (και αστείο) προφίλ στο Tinder και οι γυναίκες το λάτρεψαν

Ο Niket Biswas έχει σίγουρα τις απαραίτητες ικανότητες για να δημιουργήσει μια επιτυχημένη παρουσίαση σε PowerPoint. Γι' αυτό και, γνωρίζοντας το ταλέντο του, αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει για να βρει κοπέλα.

Ο Biswas, ο οποίος μένει στη Νέα Υόρκη και εργάζεται ως μηχανικός λογισμικού στο Facebook, έκανε μια ριζική αλλαγή στο προφίλ του στο Tinder, παίζοντας με αυτό που ξέρει καλά: το PowerPoint και τις επίσημες παρουσιάσεις.

Μετά από περίπου δυο ώρες δουλειάς στο Keynote (το αντίστοιχο PowerPoint της Apple), ο Biswas ανέβασε στο Tinder τα ακόλουθα σλάιντ και φωτογραφίες, μαζί με ένα μικρό βιογραφικό. Όπως θα δείτε, με μια πρώτη ματιά το όλο project μοιάζει άκρως επαγγελματικό. Μέχρι να διαβάσεις τις λεπτομέρειες.

Και στην πορεία, γίνεται ακόμα καλύτερο:

Ο Biswas είπε στη HuffPost πως επέλεξε τη μέθοδο του PowerPoint για να κάνει το προφίλ του να ξεχωρίσει μέσα στον ωκεανό των υπόλοιπων προφίλ στο Tinder που αναφέρουν λίγο-πολύ τα ίδια πράγματα: brunch, φαγητό, ταξίδια, οικογένεια.

«Ήθελα να ξεχωρίσω όντας ο εαυτός μου. Το διαδικτυακό φλερτ είναι σαν την Times Square. Είσαι απλά άλλη μία ομοιογενής μονάδα που αναμειγνύεται μέσα σε ένα πλήθος χιλιάδων», λέει. «Στο τέλος το hype γύρω σου φθείρεται και ο άλλος καταλήγει να σε αποφεύγει τελείως».

Μέχρι στιγμής ο Biswas λέει πως έχει φτάσει να λαμβάνει 10 φορές περισσότερα «ταιριάσματα» στο Tinder σε σχέση με παλιότερα, χάρη στο νέο του προφίλ, το οποίο περιλαμβάνει μέχρι και μαρτυρίες από πρώην του και την μητέρα του.

«Είναι περισσότερα τα ταιριάσματα μεν, αλλά το κυριότερο είναι πως τα ραντεβού είναι καλύτερα», εξηγεί ο Biswas. «Επικοινωνούν μαζί μου πιο έξυπνοι και ενδιαφέροντες άνθρωποι από πριν».