Σκηνές από ταινία: Πατέρας «συνέλαβε» άνδρα που ήθελε να αποπλανήσει την κόρη του μέσω Facebook

Σκηνές από ταινία: Πατέρας «συνέλαβε» άνδρα που ήθελε να αποπλανήσει την κόρη του μέσω Facebook
Eurokinissi

Το… νόμο στα χέρια του πήρε ένας πατέρας, ο οποίος ακινητοποίησε έξω από το σταθμό του Μετρό Αγίας Μαρίνας έναν 38χρονο που προσπάθησε να αποπλανήσει την κόρη του μέσω Facebook.

Όλα ξεκίνησαν πριν από 20 ημέρες όταν ο 38χρονος Αλβανός άρχισε να στέλνει διαδικτυακά μηνύματα στο κορίτσι, το οποίο δεν ανταποκρινόταν στις ερωτήσεις του άγνωστου σε εκείνο άνδρα. Ο 38χρονος επέμενε να την προσεγγίζει μέσω Facebook, μέχρι που το κορίτσι ειδοποίησε τον πατέρα του. Εκείνος δεν ειδοποίησε την Αστυνομία αλλά συνέχισε να μιλάει διαδικτυακά με τον άγνωστο άνδρα, προσποιούμενος ότι του απαντάει η κόρη του.

Έτσι, έκλεισε ραντεβού μαζί του την περασμένη Παρασκευή στο σταθμό του Μετρό Αγίας Μαρίνας με σκοπό –όπως είχαν κανονίσει μέσω μηνυμάτων- να «συνευρεθούν ερωτικά». Εκεί εμφανίστηκε αρχικά το κορίτσι και όταν ο 38χρονος πήγε να το πλησιάσει, τότε ο πατέρας έπεσε πάνω του και τον ακινητοποίησε. Στη συνέχεια, ειδοποίησε την Αστυνομία που συνέλαβε τον 38χρονο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ ο Εισαγγελέας διέταξε σήμερα Δευτέρα την επαναπροσαγωγή του.

Δημοφιλή