ΗΠΑ: 18χρονη μπέιμπισιτερ κακοποιούσε σεξουαλικά τον 4χρονο που κρατούσε

ΗΠΑ: 18χρονη μπέιμπισιτερ κακοποιούσε σεξουαλικά τον 4χρονο που κρατούσε
lonely young orphan in park crying
lonely young orphan in park crying
pyotr021 via Getty Images

Μια 18χρονη μπέιμπισιτερ από το Τέξας συνελήφθη από τις Αρχές και κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου παιδιού που κρατούσε.

Όπως γράφει η αμερικάνικη έκδοση της Huffington Post, η Esmeralda Medellin ξεκίνησε τις ασελγείς πράξεις εις βάρους του παιδιού από το Μάρτιο. Μάλιστα ανάγκασε τον μικρό να παίρνει μέρος στα σεξουαλικά παιχνίδια που εκείνη επινοούσε.

Διεθνή μέσα αναφέρουν πως το παιδί μίλησε στη μητέρα του για τη βία που δεχόταν ενώ η Medellin ήταν ακόμα σπίτι τους στις 28 Μαρτίου. Η μητέρα κάλεσε αμέσως την αστυνομία ενώ πήγε τον μικρό σε γιατρούς προκειμένου να το εξετάσουν.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς του. Το DNA του 4χρονου βρέθηκε στο στήθος της Medellin, ενώ στα γεννητικά της όργανα εντοπίστηκε ανδρικό γενετικό υλικό. Το δείγμα ωστόσο δεν ήταν αρκετό ώστε να διαπιστωθεί αν ήταν του μικρού.

Αυτή την ώρα η γυναίκα κρατείται από τις Αρχές, ενώ άγνωστο παραμένει αν είχε κάποια σχέση με την οικογένεια από πριν. Σύμφωνα με το Εθνικό Δίκτυο βιασμού, κατάχρησης και αιμομιξίας, περισσότερο από το 90% των παιδιών που πέφτουν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης γνωρίζουν αυτόν που τους κακοποιεί πολύ καλά.

Το κείμενο αυτό δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στην ελληνική γλώσσα.

Δημοφιλή