Γνώριμος στις Αρχές ο 31χρονος που δολοφόνησε άνθρωπο για μία παρατήρηση

Γνώριμος στις Αρχές ο 31χρονος που δολοφόνησε άνθρωπο για μία παρατήρηση
Eurokinissi

Για εμπορία ναρκωτικών είχε συλληφθεί στο παρελθόν ο 31χρονος Παλαιστίνιος που κατηγορείται για τη δολοφονία -δια ασήμαντον αφορμή- ενός 36χρονου Μολδαβού που είχε βγει βόλτα στις 19 Μαρτίου 2017 μαζί με δύο φίλους του σε πάρκο της οδού Αχαρνών στα Πατήσια.

Ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία την περασμένη Πέμπτη, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης. Σε έρευνα που έγινε πριν λίγες ημέρες στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχεθήκαν 53,83 γραμμάρια κάνναβης.

Η δολοφονία για την οποία κατηγορείται έγινε τα ξημερώματα της 19ης Μαρτίου. Τρεις φίλοι από τη Μολδαβία κάθονταν σε ένα παγκάκι. Την ίδια ώρα στον χώρο βρισκόταν ο 31χρονος Παλαιστίνιος που έκανε βόλτα το μεγαλόσωμο σκύλο του.

Οι τρεις φίλοι έκαναν παρατήρηση στον άγνωστο άνδρα με αφορμή το σκύλο του που τους ενοχλούσε. Υπήρξε έντονο επεισόδιο ανάμεσά τους, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 31χρονος Παλαιστίνιος προέτρεπε με εντολές το τετράποδο να τους επιτεθεί, με αποτέλεσμα ένας από τους υπηκόους Μολδαβίας να φύγει από το χώρο, καταδιωκόμενος από το δράστη. Την ώρα που οι άλλοι δύο Μολδαβοί αναζητούσαν το φίλο τους, δέχθηκαν επίθεση από τον Παλαιστίνιο, ο οποίος τους προκάλεσε τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα με σιδερένιο σωλήνα που ξήλωσε από πεζοδρόμιο. Το ένα από τα θύματα μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ μετά από τρεις ημέρες, στις 22 Μαρτίου 2017, ο 36χρονος Μολδαβός υπέκυψε στα τραύματά του εξαιτίας σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί.

Πέντε μήνες μετά το συμβάν η Αστυνομία συνέλαβε την περασμένη Πέμπτη τον 31χρονο. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δημοφιλή