Τραγωδία στην Ισπανία. Νεαρή μητέρα που μόλις είχε γεννήσει τραυματίστηκε θανάσιμα από ασανσέρ

Τραγωδία στην Ισπανία. Νεαρή μητέρα που μόλις είχε γεννήσει τραυματίστηκε θανάσιμα από ασανσέρ
Modern elevator with closed metal doors. 3d rendering
Modern elevator with closed metal doors. 3d rendering
kostsov via Getty Images

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Σεβίλη της Ισπανίας όταν μια 26χρονη γυναίκα παγιδεύτηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα σε ασανσέρ νοσοκομείου. Το ακόμα πιο τραγικό της υπόθεσης είναι πως η γυναίκα είχε μόλις γεννήσει.

Το όνομα του θύματος είναι Rocio Cortes Nunes, ενώ λίγο πριν χάσει τη ζωή της είχε φέρει μόλις στη ζωή το τρίτο της παιδί με καισαρική και μεταφερόταν με φορείο από ένα όροφο του νοσοκομείου σε έναν άλλο.

Η Mirror σε δημοσίευμά της αναφέρει πως το φορείο κατά τη μεταφορά φράκαρε στον ανελκυστήρα, ο οποίος άρχισε να κινείται ενώ το μισό από το σώμα της γυναίκας βρισκόταν εκτός.

Ένας φύλακας προσπάθησε να απομακρύνει το φορείο και τη γυναίκα από το ασανσέρ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Το σύστημα για το αυτόματο κλείσιμο της πόρτας του ασανσέρ φέρεται να εμφάνισε βλάβη, προκαλώντας το δυστύχημα.

Αστυνομικοί αλλά και πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν, ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες δεν κατάφεραν να τη σώσουν.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν μάλιστα πως οι άνδρες της Πυροσβεστικής χρειάστηκαν δύο ώρες για να προσεγγίσουν την άτυχη γυναίκα, καθώς το κεφάλι της είχε παγιδευτεί στο πλαίσιο του ανελκυστήρα με την οροφή, με τα πόδια της να βρίσκονται κρεμασμένα στον άξονα του ανελκυστήρα.

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας είναι συγκλονισμένη. Μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα ABC, ο σύζυγός της είπε πως δεν μπορεί να τελειώσει έτσι όλο αυτό, ενώ ο πατέρας της δήλωσε: «Σκότωσαν την πανέμορφη κόρη μου, τη χαρά της ζωής μου και άφησαν τρία παιδιά χωρίς τη μητέρά τους».

Σοκαρισμένη η μητέρα του θύματος κάνει λόγο για τον βάναυσο τρόπο με τον οποίο η κόρη της έχασε τη ζωή της, ενώ η ίδια θεωρεί πως υπέφερε την ώρα του θανάτου της. Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για σκηνή από ταινία τρόμου.

Δημοφιλή