Αυτός ο μπαμπάς ενοχλήθηκε από την σεξιστική πινακίδα ενός σούπερ μάρκετ και αποφάσισε να πει κάτι

Αυτός ο μπαμπάς ενοχλήθηκε από την σεξιστική πινακίδα καταστήματος και αποφάσισε να πει κάτι
twitter

Ένας πατέρας από τον Καναδά χρησιμοποίησε το twitter για να εκφράσει ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μπαμπάδες.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Justin Simard ανέβασε στο Twitter μία φωτογραφία του ίδιου μαζί με τον 9 μηνών γιο του, στο πάρκινγκ σε ένα σούπερ μάρκετ στο Stratford, Prince Edward Island.

Η φωτογραφία τους δείχνει να ποζάρουν δίπλα σε μία πινακίδα, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε μητέρες και γράφει: «Μητέρες που περιμένουν (παιδί)» και «Μητέρες με μικρά παιδιά». Απευθυνόμενος, λοιπόν, στην εταιρεία ρώτησε αν μπορεί εκείνος που είναι ο πατέρας και όχι η μητέρα να παρκάρει εκεί.

Ο Simard είπε στην HuffPost πως όταν είδε την πινακίδα σκέφτηκε: «Α τέλεια, ένα μέρος για να παρκάρω που δεν είναι πολύ μακριά από την πόρτα, όσο είμαι με τον γιο μου.»

Αφού, όμως, πάρκαρε το αυτοκίνητο, άλλαξε τρόπο σκέψης: «Όταν πήγα να βγω από το αυτοκίνητο, ο άνθρωπος που ήταν στην διπλανή θέση, μου έριξε ένα άγριο βλέμμα, που εξαφανίστηκε γρήγορα όταν έβγαλα τον γιο μου από το καρεκλάκι. Τότε η χρήση της γλώσσας στην πινακίδα με ενόχλησε. Πού είναι οι μόνοι πατεράδες; Πού είναι τα ομόφυλα ζευγάρια; Σκέφτηκα ότι η πινακίδα θα μπορούσε να περιέχει περισσότερες κατηγορίες.»

Το σούπερ μάρκετ, πάντως, απάντησε στον πατέρα και μάλιστα τον ευχαρίστησε για την παρατήρησή του. Δεσμεύτηκε, επίσης, ότι θα φροντίσει να αλλάξει τις πινακίδες.