Πόσα χρήματα παίρνουν για κάθε επεισόδιο οι διάσημοι τηλεοπτικοί σταρ; Ποιος βρίσκεται στην κορυφή;

Πόσα χρήματα παίρνουν για κάθε επεισόδιο οι διάσημοι τηλεοπτικοί σταρ; Ποιος παίρνει τα περισσότερα;
youtube

Πριν από μερικές ημέρες το Variety αποκάλυψε τα ποσά με τα οποία αμείβονται οι τηλεοπτικοί σταρ για κάθε επεισόδιο. Σε μία εποχή, που η τηλεόραση είναι το κυρίαρχο μέσο και οι παραγωγές της δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από κινηματογραφικές παραγωγές, το αντίθετο, συνήθως, είναι πολύ καλύτερες, οι αμοιβές των πρωταγωνιστών είναι αντίστοιχα υψηλές.

Τι μεγαλύτερες αμοιβές στις τηλεοπτικές σειρές, φαίνεται να έχει η κωμωδία, αφού στην πρώτη θέση βρίσκονται οι 5 πρωταγωνιστές του The Big Bang Theory (Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Jim Parsons), με 900.000 δολάρια για το κάθε επεισόδιο.

Ακολουθεί ο Dwayne Johnson με 650.000 δολάρια και τρίτο έρχεται το υπόλοιπο καστ του The Big Bang Theory, όπως και το καστ του Modern Family με 500.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

Στις δραματικές σειρές, ο υψηλότερος μισθός ξεκινά από πιο χαμηλά, αλλά πρώτος στην λίστα βρίσκεται ο Robert De Niro με 775.000 δολάρια, δεύτερος ο Mark Harmon με 525.000 δολάρια και τρίτοι είναι οι Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Kit Harington και Lena Headey, από το Game of Thrones και ο Kevin Costner με τον Kevin Spacey, όλοι με αμοιβή 500.000 δολάρια ανά επεισόδιο.