Μεγάλη επιτυχία για τον Χρόνη Χλίτσιο: Ισοφάριση του παγκόσμιου ρεκόρ κατάδυσης με «σκανταλόπετρα»

Μεγάλη επιτυχία για τον Χρόνη Χλίτσιο: Ισοφάριση του παγκόσμιου ρεκόρ κατάδυσης με «σκανταλόπετρα»
Facebook

Ο Χρόνης Χλίτσιος ισοφάρισε το παγκόσμιο ρεκόρ κατάδυσης με «Σκανταλόπετρα», στο πλαίσιο της διοργάνωσης «ΣΚΥΛΛΙΑΣ 2017»

Στους καταδυτικούς αγώνες που έγιναν στην παραλία της Λίμνης Ευβοίας, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «ΣΚΥΛΛΙΑΣ 2017», ο Χρόνης Χλίτσιος κατέβηκε στα 106 μέτρα, ισοφαρίζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ κατάδυσης με «Σκανταλόπετρα».

Στις γυναίκες, η Janne Apokotos με «βουτιά» στα 78 μέτρα έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

Εξάλλου, στη Λίμνη ολοκληρώθηκε ο 7ος Διάπλους του Βόρειου Ευβοϊκού, με τον αστυνομικό Βασίλη Παπαθανασίου και τον αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού Φώτη Χατζάρα να τερματίζουν μαζί πρώτοι, διανύοντας την απόσταση Θεολόγος- Λίμνη Ευβοίας (14,5 χλμ.) σε 5 ώρες και 20 λεπτά.

«Η μαραθώνια κολύμβηση είναι αγώνες αλληλεγγύης ψυχής και ήθους. Δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι. Όσοι τερματίζουν είναι νικητές, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο είναι νικητές», δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο Βασίλης Παπαθανασίου. Ο «ΣΚΥΛΛΙΑΣ» είναι μια τεράστια εμπειρία, μας είπε από την πλευρά του ο Φώτης Χατζάρας, ο οποίος συμμετείχε για Τρίτη φορά στους αγώνες. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στη δυσκολία που αντιμετώπισαν στον αγώνα, καθώς στην περιοχή επικρατούσαν άνεμοι 4-5 μποφόρ.

Χρόνης Χλίτσιος

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή