Συνηθισμένη πρακτική του προπονητή που εξανάγκασε μαζορέτα να κάνει σπαγκάτο ενώ ούρλιαζε από τον πόνο

Συνηθισμένη πρακτική του προπονητή που εξανάγκασε μαζορέτα να κάνει σπαγκάτο ενώ ούρλιαζε από τον πόνο
facebook

Πριν από μερικές ημέρες ένα σκληρό βίντεο είδε τα φώτα της δημοσιότητας, στο οποίο φαίνεται μία μαζορέτα να υποφέρει την ώρα που ο προπονητής της, μαζί με μέλη της ομάδας την αναγκάζουν να κάνει σπαγκάτο.

Στο βίντεο, φαινόταν η μαθήτρια, ηλικίας 13 ετών, να ουρλιάζει από τον πόνο και να παρακαλάει τον προπονητή της να σταματήσει φωνάζοντας: «Δεν μπορώ! Δεν μπορώ! Παρακαλώ σταματήστε! Παρακαλώ σταματήστε!»

Η μητέρα της μαθήτριας είχε πει στο CBS Denver ότι η κόρη της κάνει φυσικοθεραπεία προκειμένου να συνέλθει από το τραύμα που της προκλήθηκε. Ενώ, σημείωσε ότι η κόρη της δεν μπορούσε να περπατήσει μετά και χρησιμοποιούσε πατερίτσες.

Να σημειωθεί ότι η μητέρα του κοριτσιού είχε καταγγείλει το γεγονός τον Ιούνιο, όπου συνέβη το περιστατικό, αλλά οι έρευνες ξεκίνησαν μόνο την προηγούμενη εβδομάδα που βγήκε στη δημοσιότητα το συγκεκριμένο βίντεο.

Έπειτα από το βίντεο, αλλά και ανώνυμες καταγγελίες που έγιναν στο αστυνομικό τμήμα, ο προπονητής της μαθήτριας, Ozell Williams, απολύθηκε. Επιπλέον, από την έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος προπονητής είχε απολυθεί και από άλλο σχολείο στο Κολοράντο για τον ίδιο λόγο.

Δημοφιλή