Άνδρας μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας μέσα στο δημαρχείο

Άνδρας μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας μέσα στο δημαρχείο
Eurokinissi

Θύμα επίθεσης με μαχαίρι έπεσε ο δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς, μέσα στο δημαρχείο, το πρωί της Δευτέρας, λίγο μετά τις 11.00.

Άνδρας μαχαίρωσε τον δήμαρχο στον μηρό και τράπηκε σε φυγή. Λίγο αργότερα συνελήφθη σε καφετέρια, ενώ προηγουμένως είχε πετάξει το μαχαίρι κατά τη διαφυγή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για υπάλληλο του δήμου Ελευσίνας με 8μηνη σύμβαση, η οποία έληγε στις 29 Σεπτεμβρίου. Το κίνητρό του, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν αποδίδεται στη λήξη της σύμβασης αλλά σε προσωπικό (οικογενειακό) του ζήτημα.

Ο δράστης συνάντησε το Δήμαρχο στο διάδρομο του δημαρχιακού μεγάρου και του ζήτησε να τα πούνε κατ’ ιδίαν για κάποιο προσωπικό του θέμα. Ο Δήμαρχος τον κάλεσε στο γραφείο του για να συζητήσουν. Εκεί διαπληκτίστηκε μαζί του και ξαφνικά έβγαλε ένα μαχαίρι από την τσέπη του και τον μαχαίρωσε δύο φορές στον μηρό.

Ο δήμαρχος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο νοσοκομείο, ενώ ο 35χρονος δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Δημοφιλή